counter

Οργή: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Οργή: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας
Οργή: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Διαβάστε τι θα συμβεί στην «Οργή» αυτή την εβδομάδα! Όλα τα νέα για τις εξελίξεις στην «Οργή» μόνο στο fthis.gr.  

Οργή – Επεισόδιο 1: Η γνωριμία Οδυσσέα & Μαρίνας
Ο Οδυσσέας επιστρέφει από την Αγγλία, όπου τελείωσε τις σπουδές και την ειδικότητα του ως γιατρός. Ο φίλος του, Μάνος, τον συστήνει στον Νεοκλή Χριστοφόρου, μαιευτήρα και μέτοχο ενός ιατρικού κέντρου, στο οποίο πιάνει αμέσως δουλειά. Ο Μάνος κανονίζει να βγουν για να γιορτάσουν το νέο του ξεκίνημα και για να του γνωρίσει τη Μαρίνα, την κόρη του Νεοκλή που παλιά ήταν ερωτευμένος μαζί της. Το ίδιο απόγευμα, ο Οδυσσέας συναντάει τυχαία στον δρόμο μια πολύ όμορφη κοπέλα και με την πρώτη  ματιά την ερωτεύεται. Το βράδυ, όταν η Μαρίνα φτάνει στο μαγαζί, ο Οδυσσέας διαπιστώνει έκπληκτος ότι είναι η κοπέλα που είδε νωρίτερα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι ηλεκτρισμένη. Λίγο μετά, ο Οδυσσέας βλέπει κάτι που θα τον συγκλονίσει και ένας εφιάλτης που τον βασανίζει εδώ και πολλά χρόνια επιστρέφει.

Οργή – Επεισόδιο 2: Η Μαντώ υποψιάζεται τον Λεωνίδα
Όταν μία νεαρή ασθενής αποβάλει στην κλινική, η Μαρίνα νιώθει ένοχη που δεν τη βοήθησε και ο Οδυσσέας την στηρίζει, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά. Παράλληλα, η Τατιάνα βρίσκεται στην κλινική με την Κάτια που μόλις έχει γεννήσει και ανησυχεί για την κατάσταση της. Ο Οδυσσέας μιλάει με την Ειρήνη, την ψυχολόγο του, για τον εφιάλτη του και αναρωτιέται μήπως σχετίζεται με κάτι που συνέβη στην παιδική του ηλικία και πλέον δεν το θυμάται. Η Μαντώ συνεχίζει να υποψιάζεται ότι ο Λεωνίδας την απατάει, ενώ η Έλενα βγαίνει με τον Μάνο για φαγητό και μετά το γεύμα, βλέπει τυχαία τον Λεωνίδα να μπαίνει στο σπίτι της Τατιάνας.

Οργή – Επεισόδιο 3: Η ανακάλυψη του Οδυσσέα
Ο Οδυσσέας είναι βέβαιος ότι ο άντρας με το τατουάζ που βλέπει στο όνειρο του ήταν στο κλαμπ του Λεωνίδα και ζητάει τη βοήθεια του Μάνου για να ανακαλύψει ποιος είναι. Η Έλενα είναι σίγουρη ότι ο Λεωνίδας έχει σχέση με την Τατιάνα και προβληματίζεται για το τι πρέπει να πει στη Μαντώ. Η Δήμητρα ανησυχεί μήπως ο Οδυσσέας θυμηθεί τι έγινε στα πέμπτα του γενέθλια, ενώ η Μαρίνα συναντάει τον Οδυσσέα στο κλαμπ του Λεωνίδα και, πληγωμένη από την απόρριψη του, μεθάει. Η Κάτια προσπαθεί να το σκάσει από το σπίτι της Τατιάνας, όμως μία πτώση από τις σκάλες ανατρέπει τα σχέδιά της. O Οδυσσέας που δεν μπορεί να πάψει να σκέφτεται τον εφιάλτη του, αποφασίζει να ψάξει για στοιχεία στην αποθήκη όπου η Δήμητρα φυλάει παλιά πράγματα και φωτογραφίες. Εκεί θα βρει κάτι που θα τον συγκλονίσει.

Οργή – Επεισόδιο 4: Τα σχέδια του Λεωνίδα
Η Τατιάνα θέλει να πάνε την Κάτια στο νοσοκομείο, αλλά ο Λεωνίδας έχει άλλα σχέδια για αυτή. Η Έλενα αποφασίζει να μιλήσει στη Μαντώ για τον Λεωνίδα, ενώ η Έλσα λιποθυμάει πάνω σε έναν ακόμα καβγά του Νεοκλή με τον Πάρη. O Οδυσσέας προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβει η φωτογραφία των γενεθλίων του. Βρίσκει τη Μαρίνα στο μπαρ που παίζει η μπάντα του Πάρη. Εκεί συναντιούνται μετά από χρόνια και η Έλενα με τον Γρηγόρη και μια περίεργη ένταση δημιουργείται ανάμεσα τους που φαίνεται να ενοχλεί το Μάνο. Παράλληλα, η Μαντώ ψάχνει τα πράγματα του Λεωνίδα και βρίσκει κάτι που την κάνει να καταρρεύσει. Η Έλσα πάει στο γιατρό που της ζητάει να κάνει εξετάσεις, ενώ στο μπαρ, την ώρα που τραγουδάει ο Πάρης, εμφανίζεται η Ρωξάνη.

Οργή – Επεισόδιο 5: Η Ρωξάνη και ο Πάρης κάνουν έρωτα
O Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι κάτι κακό είχε συμβεί στο παρελθόν και πιστεύει ότι η Ειρήνη και η Δήμητρα του κρύβουν την αλήθεια. Η Μαρίνα προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την κρατάει σε απόσταση. Η Μαντώ, σίγουρη πλέον για τις πράξεις του Λεωνίδα εξομολογείται στην αδερφή της τι συμβαίνει. Ο Λεωνίδας όμως προσπαθεί να της ρίξει στάχτη στα μάτια. Η Ρωξάνη πάει τελικά στο ραντεβού με τον Πάρη και κάνουν έρωτα. Η Μαρίνα, μετά το βράδυ που πέρασε με τον Οδυσσέα, λέει στην Έλσα ότι είναι ερωτευμένη. Παράλληλα, οι εξετάσεις της Έλσας δείχνουν πως έχει κάτι αρκετά ανησυχητικό. Η Μαρίνα πηγαίνει βόλτα στη θάλασσα με τον Οδυσσέα, αλλά την ώρα που βρίσκονται στην παραλία, του τηλεφωνεί ο Μάνος που ανακάλυψε τι συνέβη το βράδυ των πέμπτων γενεθλίων του.

Οργή – Επεισόδιο 6: Ο Λεωνίδας ανακαλύπτει ότι η Τατιάνα γνωρίζει…
Ο Οδυσσέας ζητάει από τον Γρηγόρη να τον υπνωτίσει και όλες οι μνήμες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Συγκλονισμένος από όσα έμαθε για τα πέμπτα γενέθλιά του, τα βάζει με την Ειρήνη και τη Δήμητρα που του είπαν ψέματα. Η Μαρίνα που δεν ξέρει τι έχει συμβεί, ψάχνει παντού ανήσυχη τον Οδυσσέα και η Δήμητρα της λέει την αλήθεια για τον θάνατο της οικογένειάς του 25 χρόνια πριν. Η Ρωξάνη αποκαλύπτει στον Πάρη τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Η Μαντώ ετοιμάζεται για το ταξίδι της με το Λεωνίδα, αλλά ένας έντονος καβγάς τους αλλάζει τα σχέδια. Η Έλσα καλεί τον Οδυσσέα και τη Μαρίνα να φάνε όλοι μαζί, ενώ ο Λεωνίδας ανακαλύπτει ότι η Τατιάνα γνωρίζει τι έκανε στην Κάτια.

Η ιστορία

Εικοσιπέντε χρόνια πριν, ένα αγόρι μόλις πέντε ετών  γιορτάζει τα γενέθλιά του, όταν ξαφνικά ένας άνδρας εισβάλει στο σπίτι του και δολοφονεί εν ψυχρώ την μητέρα και την αδερφή του. Σήμερα, είναι πλέον 30 χρονών. Ονομάζεται Οδυσσέας Ιωάννου (Γιώργος Βουβάκης) και μόλις έχει τελειώσει τις σπουδές και την ειδικότητά του ως γιατρός στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, πιάνει δουλειά στην κλινική του μεγαλογιατρού Νεοκλή Χριστόφορου (Κώστας Αποστολίδης). Εκεί, γνωρίζει και ερωτεύεται παράφορα την κόρη του, Μαρίνα (Κατερίνα Νικολοπούλου), με την οποία κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον. Και ενώ το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο τον έρωτά του, ξαφνικά όλα θα αλλάξουν: ο εφιάλτης που κατατρέχει τον Οδυσσέα από την παιδική του ηλικία επιστρέφει.
Ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά στη ζωή του με τον άνθρωπο που σκότωσε  τη μητέρα και την αδερφή του. Αποφασισμένος να κυνηγήσει τον υπαίτιο και να αποδώσει δικαιοσύνη, θα πέσει σε μία παγίδα θανάτου που θα ανατρέψει τη ζωή του για πάντα: καταδικάζεται άδικα σε ισόβια κάθειρξη με τη Μαρίνα να πιστεύει ότι ο άνθρωπος που αγάπησε όσο κανέναν άλλον στη ζωή της είναι νεκρός. Ανήμπορος να κάνει κάτι αλλά ακόμη ζωντανός, ο Οδυσσέας είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος.
Στη φυλακή θα γνωρίσει τον Παύλο Ιωσηφίδη (Παύλο Γκέλια), έναν συγκρατούμενό του, με τον οποίο θα δημιουργήσει μία πολύ δυνατή φιλία. Λίγο πριν την αποφυλάκισή του, ο Παύλος υπόσχεται στον Οδυσσέα ότι θα βρει τη Μαρίνα και θα εκδικηθεί όσους έβλαψαν τον φίλο του. Όταν, όμως, ο Παύλος συναντάει για πρώτη φορά τη Μαρίνα, την ερωτεύεται.
Προδομένος πλέον από όλους, ο Οδυσσέας καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή. Με νέο πρόσωπο και ταυτότητα θα γίνει ο Ανδρέας Δημάδης (Ευθύμιος Γεωργόπουλος). Για εκείνον έχει έρθει η στιγμή της μεγάλης, διπλής εκδίκησης, καθώς είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τόσο για τη μητέρα και την αδερφή του, αλλά και τον καρδιακό του φίλο, ο οποίος πρόδωσε τη φιλία τους και του πήρε τη γυναίκα που λάτρεψε.
Γεμάτος οργή, θυμό και πόνο θα σταματήσει μόνο όταν θα έχει πάρει πίσω τη ζωή που του έκλεψαν.

Παίζουν: Κώστας Αποστολίδης, Νεοκλής Νεοκλέους, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Ματσάγγου, Iωσήφ Μαρινάκης, Χάρης Κκολός, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Νίκος Γκέλια, Αγησίλαος Αλεξίου, Ασήμης Αλεξίου, Τίνα Λεωνόρα,  Βασιλική Παπαμιχαήλ, Αντρέας Δανιήλ,  Αναστασία Τσιλιμπίου,  Βαρβάρα Λάρμου, , Ερμίνα Κυριαζή, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Τζούλιο Ντ Ερρίκο.

Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή
Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης

Η κοινωνική σειρά «Οργή» προβάλλεται από Δευτέρα ως Παρασκευή, στις 18.30, στον ΑΝΤ1.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR