counter

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στη σειρά του Μακεδονία Tv «Las Estrellas»;

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 17: Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Οι πέντε αδελφές συναντιούνται για να συζητήσουν δύο σημαντικά ζητήματα: την ασφάλιση του ξενοδοχείου λόγω ληστείας και το τεστ DNA της Miranda.

Η Virginia και ο Ignacio έρχονται πολύ κοντά , γεγονός που την κάνει να απομακρύνεται από τον Javo. Η Flor διαφωνεί με τον Dany για ένα επαγγελματικό ταξίδι και πηγαίνει να αναζητήσει τον Jazmín. Η Carla εξακολουθεί να νιώθει πληγωμένη από τον Sebastian και αναζητά παρηγοριά στο Mariano. Της ζητάει να βγουν για μα διασκεδάσουν και να ξεχαστεί. Την ίδια στιγμή ο Manuel προσκαλεί Μariano και Javo στο ίδια κλαμπ.

Η Lucía, η οποία εξακολουθεί να αισθάνεται άσχημα για το Leandro, συναντάει τη Miranda και πηγαίνουν στο ίδιο κλαμπ, αγνοώντας ότι είναι όλοι εκεί.

Η Virginia και ο Javo ανταλλάσσουν τηλέφωνα κατά λάθος, γεγονός που οδηγεί σε μια άβολη κατάσταση στο κλαμπ.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 18: Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Ο Manuel λέει στη Miranda ότι η Julia θα αρχίσει να εργάζεται στο ξενοδοχείο. Η Lucía βλέπει τον Mariano και τη Julia να αγκαλιάζονται και προσπαθεί να μάθει ποια είναι η κοπέλα. Ο Javo διαφωνεί με τη Virginia. Παθαίνει ένα ατύχημα στο χέρι του. Η Virginia και η Carla μεταφέρουν τον Javo στο νοσοκομείο. Η Carla εκμεταλλεύεται αυτήν την ευκαιρία για να κάνει το τεστ DNA. Ο Ignacio ενημερώνει τη Teresa ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να κάνει κάτι με το τεστ DNA. Η Coky ζητά τη βοήθεια του Manuel όταν  ακούει ότι η Miranda πήγε να κάνει τεστ DNA με τη Virginia, αφού γνωρίζει ότι η Virginia δεν είναι κόρη του Μάριο.

Η Nadia δίνει την πρόσκληση του γάμου της στην Carla. Η Carla πηγαίνει στο γραφείο του Sebastian εκείνος την φιλάει και εκείνη του ζητά να μην παντρευτεί. Εκείνος αρνείται.

Η Miranda λέει στον Manuel για τη σχέση της με τον Ignacio. Ο Manuel έρχεται αντιμέτωπος με τον Ignacio για το τι έκανε στη Miranda και η Virginia τον ακούει. Η Virginia θυμώνει με τον Ignacio.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 19: Η ΔΙΑΣΩΣΗ

Η Virginia διαφωνεί με τον Ignacio και βγαίνει στον παραλιακό δρόμο για να σκεφτεί και να πάρει λίγο αέρα. Εκεί, συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται τον Javo, οπότε τον καλεί και του ζητά βοήθεια. Αφού συνάντησε τον Sebastian στο νοσοκομείο, η Carla ζητά τη βοήθεια του Mariano.

Ο Mariano και η Lucía δεν είναι στην καλύτερη φάση τους, και το θέμα της Julia τους απασχολεί πολύ. Η Lucia αποφασίζει να παρακολουθήσει την Julia καθώς φεύγει από το ξενοδοχείο και την βλέπει να μπαίνει σε ένα σωφρονιστήριο. Στη συνέχεια, ζητά από τον Mariano μια εξήγηση και ομολογεί ότι τη χρειάζεται για να βοηθήσει τη Julia, αφού είναι η μητέρα του παιδιού του. Η Carla και η Lucia εξακολουθούν να εκνευρίζουν η μια την άλλη, οπότε η Flor προσπαθεί να τις ενώσει με ένα δείπνο. Το σχέδιο αποτυγχάνει, καθώς δεν εμφανίζονται ποτέ.

Η Miranda και ο Manuel συζητούν. Εκείνη ζητά συγγνώμη και περνούν όλη τη νύχτα αγκαλιασμένοι. Ο Sebastian κατευθύνεται προς το ξενοδοχείο, αναζητώντας την Carla για να της ζητήσει να διακόψουν της σχέση τους για το καλό όλων . Ο Javo παίρνει τη Virginia μαζί του στο εξοχικό του, σπίτι στο Πιλάρ για να την βοηθήσει να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις της και να ξεχάσει για λίγο την ένταση. Όταν φτάνουν  εκεί, καταλαβαίνει γιατί επιλέγει να ζήσει στη φύση μακριά από την πόλη. Μαζί μοιράζονται όμορφες στιγμές  αλλά η νύχτα δε θα τελειώσει καλά.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 20: ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

Ο Javo και η Amanda συναντιούνται για να μιλήσουν για τον γιο του τον Santiago και φαίνεται ότι όλα είναι καλύτερα μεταξύ τους. Η Flor έχει πρόβλημα με τον οδηγό ενός αυτοκινήτου την ώρα που κάνει ποδηλασία. Ο Dany φτάνει και τη σώζει, ενώ ο Javo και η Amanda, που περνούσαν από εκεί την ίδια στιγμή σταματούν να βοηθήσουν.

Η Carla αναστατώνεται όταν ανακαλύπτει από μια φωτογραφία ότι ο Sebastian παντρεύεται. Ο Facundo κλέβει τη Miranda και καταφέρνει να την πάει σε ένα μέρος για να είναι μόνοι τους.  Η Miranda όμως τρέχει μακριά και πηγαίνει στον Manuel, ζητώντας του βοήθειά για να αλλάξει τη ζωή της και να την κάνει καλύτερη.

Μετά από ό, τι συνέβη στο εξοχικό σπίτι στο Pilar, η Virginia και ο Javo έρχονται κοντά αλλά τελειώνει άσχημα όταν η Flor λέει στη Virginia ότι επέστρεψε στην Amanda. Ο Javo το αρνείται, αλλά η Virginia εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες.

Ένα ζευγάρι που μένει στο ξενοδοχείο έχει ένα έντονο καβγά που αφορά τη Julia και αυτό τους επηρεάζει όλος! Η Carla, η Virginia και η Lucia καταφέρνουν να τους ηρεμήσουν και να καταλήξουν σε συμφωνία. Η Teresa ζητά τη βοήθεια του Ignacio για να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν θα ανακαλύψει ότι η Virginia δεν είναι κόρη του Mario.

Η Flor έχει μια συνάντηση με τις αδελφές της, εκτός από τη Miranda, για να τους πει για το ταξίδι της με την Dany. Η Flor αναστατώνεται όταν ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να φύγει από το ξενοδοχείο αν δεν περάσουν δώδεκα μήνες όπως αναφέρει η ρήτρα.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 21: Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ 

Η ημέρα του γάμου του Sebastián πλησιάζει και η Carla ξυπνά με εφιάλτη. Ο Mariano τη συμβουλεύει να πάει στο γάμο του και να αντιμετωπίσει τους φόβους της. Η Flor ανακοινώνει στον Dany ότι δεν θα ταξιδέψει μαζί του. Εκείνος θυμώνει και απογοητεύεται μαζί της.

Η Lucía χρησιμοποιεί το φορητό υπολογιστή της Miranda και μπαίνει σε chat με έναν από τους πελάτες της. Ο πελάτης προσφέρει μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον συνοδεύσει σε ένα κοκτέιλ πάρτι. Πλαστοπροσωπώντας τη Mia, η Lucía κλείνει τη συμφωνία και κανονίζει την συνάντηση . Ο πελάτης είναι ο Facundo Arriaga. Η Miranda αντιμετωπίζει τη Lucia, αλλά αρνείται τα πάντα. Ο Arriaga πηγαίνει στο ξενοδοχείο ψάχνοντας τη Mia, αλλά εκείνη αρνείται να τον συνοδεύσει.

Η Carla πηγαίνει στο παρεκκλήσι, αλλά δεν βρίσκει το θάρρος να μπει μέσα. Τηλεφωνεί στο Mariano, ζητώντας του βοήθεια. Η Virginia επισκέπτεται τον Ignacio και μαθαίνει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω μιας υπόθεσης που εγκατέλειψε όταν έφυγε. Εκείνη αισθάνεται υπεύθυνη, οπότε μένει μαζί του για να τον στηρίξει. Ο Dany λέει αντίο στη Flor. Εκείνη του ζητά να μην την αφήσει, αλλά εκείνος δεν θέλει να της υποσχεθεί τίποτα.

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 16.00

 

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne