counter

Κράτα μου το χέρι: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Κράτα μου το χέρι: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας
Κράτα μου το χέρι: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Διαβάστε τι θα συμβεί στην δραματική σειρά του ALPHA «Κράτα μου το χέρι» αυτή την εβδομάδα! Όλα τα νέα για τις εξελίξεις στο "Κράτα μου το χέρι" μόνο στο fthis.gr.    

Κράτα μου το χέρι – Επεισόδιο 27: Η Φεριντέ προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις
Τη στιγμή που η κυρία Φεριντέ προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στα ερωτηματικά της που αφορούν στην Σεράπ και την Αζρά, η οικογένεια Τσελέν ψάχνει τρόπο να διώξει από το σπίτι την Αζρά, καθώς τη θεωρεί εχθρό. Στο μεταξύ, όμως, ο Τζενκ αρχίζει να υποκύπτει στα αισθήματα που έχει για την Αζρά. Από την άλλη μεριά, η ζωή της Σουμρού θα γίνει άνω κάτω εξαιτίας μιας μεγάλης απειλής που έρχεται από το παρελθόν. Από εδώ και πέρα, δύσκολες μέρες περιμένουν την Σουμρού.

Κράτα μου το χέρι – Επεισόδιο 28: Η Σουμρού αναστατώνεται!
Η απειλή από το παρελθόν της Σουμρού αναστατώνει και δυσκολεύει πολύ τη ζωή της. Από την άλλη, οι δρόμοι του Μερτ και του Αρντά διασταυρώνονται, εξαιτίας ενός κοινωνικού πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει ο Αρντά ως συνέπεια της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από το σχολείο. Στο μεταξύ, η Σουμρού και ο Αζμί βρίσκουν στοιχεία αναφορικά με τον Μερτ. Τώρα πλέον, ο κλοιός γύρω από τον Μερτ στενεύει σταδιακά.

Κράτα μου το χέρι – Επεισόδιο 29: Η εξομολόγηση του Τζενκ
Όταν ο Τζενκ εξομολογείται τον έρωτά του για την Αζρά στη μητέρα του, η Σεράπ αναζητά τρόπους για να την διώξει από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Η Σεράπ παίρνει σκληρές αποφάσεις, βλέποντας ότι η Αζρά μετά την κληρονομιά, θέλει να πάρει και τον γιο της. Η Αζρά ακούει ότι ο Τζενκ είναι ερωτευμένος μαζί της και θα προσπαθήσει να σιγουρευτεί ότι αυτό είναι αλήθεια.

Κράτα μου το χέρι – Επεισόδιο 30: Τζενκ και Αζρά έρχονται σε αντιπαράθεση
Η Αζρά, αν και είναι ευτυχισμένη από αυτό που άκουσε, γνωρίζει ότι την περιμένουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες. Ο Τζενκ μετά από την μητέρα του, με μια απόφαση της στιγμής, εμφανίζεται μπροστά στην Αζρά. Στη συνάντηση αυτή θα προκύψει μια μεγάλη αντιπαράθεση. Από την άλλη μεριά, η συνάντηση του Αρντά και του Μερτ στο ίδιο ορφανοτροφείο, θα φέρει τον Μερτ ένα βήμα πιο κοντά στην Αζρά.

Κράτα μου το χέρι – Επεισόδιο 31: Σουμρού και Αζμί συνεργάζονται…
Εκτός από την Αζρά που έρχεται κοντά στον Μερτ, κάποια άλλα πρόσωπα θα επιδιώξουν επίσης να έρθουν κοντά του. Η συνεργασία της Σουμρού και του Αζμί, έχει δώσει σιγά σιγά αποτελέσματα και ετοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης. Η Αζρά, πριν προλάβει να χαρεί με το γεγονός ότι βρήκε τον αδελφό της, καταρρέει όταν ο Μερτ επιλέγει την Σουμρού.

Η ιστορία 
Η Αζρά επιστρέφει στο πατρικό της μετά τις σπουδές της στην Αμερική σε σχολή μαγειρικής, προκειμένου να γίνει επαγγελματίας μαγείρισσα, όπως ο πατέρας της. Όταν αυτός πεθαίνει κάτω από ύποπτες συνθήκες σε μια πυρκαγιά που ξέσπασε στο οικογενειακό τους εστιατόριο, ο κόσμος της Αζρά θα καταρρεύσει. Τώρα καλείται να στηρίξει την οικογένειά της με όποιο τρόπο μπορεί. Όμως, η μητριά της, Σουμρού, έχει άλλα σχέδια και φιλοδοξίες στο μυαλό της και σ’ αυτά δεν περιλαμβάνονται η Αζρά και ο μικρότερος αδελφός της. Η μοίρα θα τη φέρει στο δρόμο του Τζενκ, του νεαρού εγγονού της γνωστής μεγαλοεπιχειρηματία Φεριντέ Τσελέν. Ο Τζενκ έχει πρόσφατα αποβληθεί από το πανεπιστήμιο που φοιτούσε στην Αμερική και προσπαθεί τώρα να δει τι θα κάνει στη ζωή του. Η τυχαία γνωριμία του Τζενκ με την Αζρά θα επηρεάσει τη ζωή του καθοριστικά, αφού η Αζρά θα καταφέρει να γιατρέψει τις πληγές του. Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου σφιχτά, ζουν τον απόλυτο έρωτα. Τόσο σφιχτά όμως, που κανείς δεν μπορεί να δει τη βαριά σκιά που θα αρχίσει σύντομα να απλώνεται πάνω από τη σχέση τους. Η Φεριντέ Τσελέν, η γιαγιά του Τζενκ, είναι μια ώριμη γυναίκα και ιδιοκτήτρια μεγάλης αλυσίδας εστιατορίων, που πάντα κρατούσε σωστή ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένειά της. Παρόλο που έχασε νωρίς τον γιο της, εκείνη εξακολουθεί να τον έχει κοντά της μέσα από τον εγγονό της. Γι’ αυτό το λόγο έχει μεγάλες προσδοκίες από εκείνον και φροντίζει να μην του λείπει τίποτα. Η δύναμή της είναι η ικανότητά της να αλλάζει θετικά τις ζωές των γύρω της. Το αδύναμο σημείο της είναι ότι δεν μπορεί να χειριστεί καλά την απογοήτευση που της δίνουν. Ειδικά, όταν η απογοήτευση έρχεται από αυτούς που θεωρεί δική της οικογένεια… 

Αζρά, Τζενκ και Φεριντέ έχουν ανάγκη από ένα χέρι να τους κρατήσει. Η απώλεια σημαδεύει τις ζωές και των τριών. Κάποιες φορές, πρέπει να χάσεις τα πάντα για να ξεκινήσεις να ζεις. 

Η δραματική σειρά «Κράτα μου το χέρι» προβάλλεται από Δευτέρα ως Παρασκευή, στις 20.00, στον ALPHA. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR