counter

Kitchen Lab: Street food και comfort συνταγές με πλούσια γεύση ετοιμάζει ο Άκης Πετρετζίκης

Kitchen Lab: Street food και comfort συνταγές με πλούσια γεύση ετοιμάζει ο Άκης Πετρετζίκης
Kitchen Lab: Street food και comfort συνταγές με πλούσια γεύση ετοιμάζει ο Άκης Πετρετζίκης

Σαββατοκύριακο, 03 και 04 Ιουνίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Συνταγές street food προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 03 Ιουνίου, στις 16:40.  Πρόκειται για το απόλυτο street food επεισόδιο, αφού και οι 3 συνταγές είναι η επιτομή του street food, με φαγητά που αρέσουν σε όλους, είναι πολύ comfort, εύκολα στην παρασκευή τους και πάνω από όλα πεντανόστιμα.

Hot dog με strips κοτόπουλου είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο τραπέζι. Ο Άκης μας δείχνει μια εναλλακτική του λουκάνικου στο hot dog, απογειώνοντας την απόλαυση. Ποιος άλλωστε δεν τρελαίνεται για ένα ισορροπημένο hot dog μετά από μια βόλτα, μια έξοδο ή απλά όταν είναι στο σπίτι και θέλει να απολαύσει κάτι νόστιμο βλέποντας μια ταινία; Για κυρίως γεύμα, προτείνει το απόλυτο comfort food, την πίτσα, μια πίτσα σπέσιαλ που θα αρέσει σε όλους και δε θα σας δυσκολέψει καθόλου στο να τη φτιάξετε. Για επιδόρπιο επιλέγει καλοκαιρινούς λουκουμάδες παραλίας, αυτούς τους λουκουμάδες που όλοι έχουμε συνδέσει με τις πιο όμορφες παιδικές, και όχι μόνο, αναμνήσεις.

Την Κυριακή 04 Ιουνίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 στο οποίο αναδεικνύει συνταγές με πολύ πλούσια γεύση αλλά κι εξαιρετικά χορταστικές. Ένας καγιανάς με ξινομυζήθρα, πολύ γεμάτος σε γεύση με φανταστικά αρώματα -τα αυγά σε συνδυασμό με την ντομάτα και όλα όσα βάζει στη συνταγή ταιριάζουν τέλεια και δημιουργούν ένα αξέχαστο αποτέλεσμα-, είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού. Σερβίρει με ξινομυζήθρα τριμμένη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο,  χωριάτικο ψωμί και φύλλα ρίγανης. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα φαγητό σπιτικό, πλούσιο σε γεύση, χωρίς όμως να είναι πολύ βαρύ, που δεν είναι άλλο από γεμιστά μπιφτέκια κοτόπουλου, σερβιρισμένα με ψητές γλυκοπατάτες και ρύζι. Για γλυκό ο Άκης φτιάχνει μια τούρτα red velvet στη χύτρα ταχύτητας, και εντυπωσιάζει με τον ιδιαίτερο τρόπο που παραδίδει κάτι τόσο εντυπωσιακό, ενώ σερβίρει με φύλλα δυόσμου.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR