counter

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Το πτώμα στο Διαφάνι ταράζει τους κατοίκους - Ο Ζάχος κατηγορεί τις αδελφές Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Το πτώμα στο Διαφάνι ταράζει τους κατοίκους - Ο Ζάχος κατηγορεί τις αδελφές Σταμίρη
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Το πτώμα στο Διαφάνι ταράζει τους κατοίκους - Ο Ζάχος κατηγορεί τις αδελφές Σταμίρη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Αρχικά, ο Ζάχος αρχίζει έναν ανελέητο πόλεμο στον Πέτρο και καταφέρνει να τον παγιδεύσει. Παράλληλα, οι αρραβώνες του Νικηφόρου µε τη Ρένα καταλήγουν σε φιάσκο εξαιτίας της Δρόσως, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού MYtv που κυκλοφορεί, η ανεύρεση ενός πτώματος προκαλεί ταραχή. 

Ο Νικηφόρος τα βάζει με τη Ρένα και τη Μυρσίνη

Η Μυρσίνη, όπως έχουµε ήδη παρακολουθήσει, είναι αποφασισµένη να καταφέρει να µπει ξανά στη ζωή των παιδιών της. Έτσι, προσπαθεί να πάρει µε το µέρος της τη Ρένα και για να κερδίσει την εµπιστοσύνη της τής αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Σέργιο αλλά και το παρελθόν του Νικηφόρου. Από εκείνη τη στιγµή κι έπειτα, οι δύο γυναίκες συσπειρώνονται, αλλά, όπως θα δούµε, ο Νικηφόρος αντιλαµβάνεται πως προσπαθούν να επέµβουν στον τρόπο ανατροφής του µικρού και ξεκαθαρίζει στη Ρένα και στη Μυρσίνη ότι δεν θα ανεχτεί εµπλοκές στο θέµα του γιου του. Εν τω µεταξύ, η ∆ρόσω έχει αµφιβολίες για τη Ρένα, καθώς αντιλαµβάνεται περίεργη συµπεριφορά από την πλευρά της.

Η Δρόσω καταστρέφει τους αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ρένας

Οι µέρες, όµως, περνούν και ο Νικηφόρος µε τη Ρένα αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν σε ένα επίσηµο τραπέζι. Ανάµεσα στους καλεσµένους είναι ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Δρόσω. Όλοι ελπίζουν πως η βραδιά θα κυλήσει οµαλά και οι Σεβαστοί χαίρονται που ο γιος τους ενώνει τη ζωή του µε τη Ρένα, που προέρχεται από µία καλή οικογένεια. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται. Οι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ρένας οδηγούνται σε καταστροφή, µετά την εµφάνιση της ∆ρόσως. Η ατµόσφαιρα είναι ηλεκτρισµένη. Η Ρένα όπως επίσης και η Μυρσίνη µε την πρώτη ευκαιρία έρχονται σε σύγκρουση µαζί της, ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί µάταια να αντιστρέψει το κλίµα. Μια κατ’ ιδίαν συζήτηση της Δρόσως µε τη Ρένα, όµως, θα περιπλέξει ακόµη περισσότερο τις σχέσεις όλων. 

Ο Ζάχος κατηγορεί τις αδελφές Σταμίρη

Ο Ζάχος µπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης όλο αυτό το διάστηµα και να τη βοήθησε στον αγώνα της να δικαιώσει τον Λάµπρο, ωστόσο δεν παύει να υποστηρίζει τους χουντικούς και το καθεστώς. Μάλιστα, στα επόµενα επεισόδια, ο ταγµατάρχης δεν διστάζει να κατηγορήσει τις αδελφές Σταµίρη για αντιστασιακή δράση. Η Ασηµίνα αναλαµβάνει όλη την ευθύνη, αν και η Ελένη συγκρούεται µε τον Πέτρο και τον Λάµπρο, καθώς αντιλαμβάνεται πως µε τις πράξεις τους κινδυνεύουν όλοι.

Ο Ζάχος παγιδεύει τον Πέτρο

Ωστόσο, ο Ζάχος καταλαβαίνει πως ο Πέτρος είναι εκείνος που κινεί τα νήµατα και αποφασίζει πάση θυσία να σταµατήσει τη δράση του. Έτσι, ζητάει απ’ τον Ντούνια να βρει τον τρόπο και να κλείσει την εφηµερίδα του Πέτρου. Ο αστυνόµος ακολουθεί τις οδηγίες του ταγµατάρχη και την επόµενη µέρα ο Πέτρος δέχεται στο γραφείο του µια επίσκεψη που θα τον βάλει σε µεγάλους µπελάδες. Ο ίδιος ενηµερώνεται πως παραπέµπεται σε δίκη. Μάλιστα, ο Ζάχος δεν µένει εκεί. Του στήνει παγίδα και καταφέρνει να του κλείσει την εφηµερίδα. Το χτύπηµα για τον Πέτρο είναι µεγάλο και ο ίδιος είναι στριµωγµένος από όλες τις πλευρές. Ωστόσο, ο Πέτρος θα ανακαλύψει σύντοµα τον ηθικό αυτουργό και η σύγκρουσή του µε τον Ζάχο θα είναι αναπόφευκτη.

Το πτώμα στο Διαφάνι ταράζει τους κατοίκους

Κι ενώ συµβαίνουν αυτά, η ανεύρεση ενός πτώµατος κοντά στο Διαφάνι ταράζει όλους τους κατοίκους. Όπως θα παρακολουθήσουµε, έπειτα από αυτή την εξέλιξη θα ανοίξει µια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR