counter

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Οι αγρότες εξαπατούν τον Δούκα - Το άρθρο που ανατρέπει τα σχέδιά του…

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Οι αγρότες εξαπατούν τον Δούκα - Το άρθρο που ανατρέπει τα σχέδιά του…

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Η επιμονή του Δούκα να ελέγχει τα πάντα και να είναι ο άρχοντας του κάμπου τον οδηγεί σε επικίνδυνες αποφάσεις µε πολλές συνέπειες. Όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί, στα επόμενα επεισόδια, ο πόλεμος ανάμεσα σε εκείνον και τον συνεταιρισμό συνεχίζεται, ενώ την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται πως ο Αλέξης και ο Αχιλλέας είναι εχθροί από το παρελθόν.

Ο Δούκας είναι το κεντρικό πρόσωπο στις προσεχείς εξελίξεις της σειράς µιας και έχει ανοίξει πολλά µέτωπα και ιστορίες µε διάφορους ήρωες. Από τη µία ο πόλεµος µε τον Μιλτιάδη και τον συνεταιρισµό και από την άλλη ο αγώνας του να µην αποκαλυφθεί πως εκείνος σκότωσε τον Θέµελη.

Ο Μιλτιάδης καταστρέφει τα εγκαίνια του εργοστασίου του Δούκα

Στα επόµενα επεισόδια, η πλοκή είναι καταιγιστική και η µία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Δούκας, Μιλτιάδης, Μελέτης, Αλέξης και Αχιλλέας µπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι εξελίξεων. Όλα αρχίζουν όταν ο Μιλτιάδης καταστρέφει τα εγκαίνια του εργοστασίου του Δούκα. Τότε ο τελευταίος µαζί µε τον Μελέτη αποφασίζουν να απαλλαγούν από την παρουσία του και να τον βγάλουν από τη µέση. Ο Μελέτης προκαλεί τον Μιλτιάδη και οι δύο άντρες συγκρούονται ξανά. Ο Μιλτιάδης δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο των κινήσεών του, ενώ ο Λάµπρος και η Βιολέτα φοβούνται µην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν. Τις επόµενες µέρες σκάει σαν βόµβα πως ύστερα από ένα σχέδιο του Δούκα ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Αυτή η κίνηση, όµως, του Δούκα φαίνεται να µεγαλώνει το ρήγµα που υπάρχει πια ανάµεσα στον ίδιο, στον Κωνσταντή και στον Μελέτη, καθώς ο γιος του διαφωνεί µε όσα κάνουν.

Ο Γραμματικός προσπαθεί να στριμώξει τον Δούκα

Την ίδια ώρα, όµως, ο Αλέξης µε τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριµώξουν τον Δούκα για την υπόθεση του Θέµελη. Ο Αλέξης συνεχίζει να ερευνά κρυφά απ’ όλους αυτή την ιστορία και θέλει να βοηθήσει να αποκαλυφθεί η εµπλοκή του πεθερού του. Ωστόσο, ο Μεγαρίτης τούς παρακολουθεί στενά και µαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα. Λίγη ώρα αργότερα, ο Δούκας έχει µία συνάντηση µαζί του και πληροφορείται απ’ τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εµπλοκή του στον φόνο του Θέµελη λέγοντάς του πως πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.

Αχιλλέας και Αλέξης είναι παλιοί εχθροί

Από την άλλη, ο Αχιλλέας µε τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό. Οι δυο τους έχουν ανοιχτούς λογαριασµούς από το παρελθόν και ο Αχιλλέας αποφασίζει να µπει περισσότερο στην υπόθεση και να µην αφήσει τον Αλέξη να φτάσει στα ίχνη του Δούκα. Έτσι κι αλλιώς, και ο Μελέτης µε τον εισαγγελέα είναι άσπονδοι εχθροί και βρίσκει στον Αχιλλέα έναν ακόµη σύµµαχο εναντίον του Αλέξη. Εν τω µεταξύ, η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει τη βοήθειά της. Προσπαθεί, µάλιστα, να την πείσει να τον βοηθήσει και να µην πάρει το µέρος της οικογένειάς της. Παράλληλα, ο Αχιλλέας προσφέρει ακόµη µία φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα κάνοντάς του µία πρόταση που θα τον φέρει ένα βήµα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.

Ο Δούκας ανακαλύπτει την απάτη των αγροτών

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι αγρότες του συνεταιρισµού πιέζουν την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη µε τα καπνά εναντίον του Δούκα προκειµένου να αποζηµιωθούν για τις σοδειές τους. Η Ελένη θέλει να εκµεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώµη, αλλά δεν τα καταφέρνει. Έτσι, τις επόµενες µέρες, οι αγρότες του συνεταιρισµού παίρνουν µια παράτολµη απόφαση, ενώ η µεγάλη αδελφή Σταµίρη καταφεύγει σε µια γυναίκα που µπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία τους και να απεµπλακούν απ’ τα δεσµά του Δούκα. Μετά την κίνησή τους να πουλήσουν τα καπνά τους κρυφά από τον Δούκα, στον συνεταιρισµό επικρατεί φόβος µήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν, καθώς ξέρουν καλά πως θα γυρέψει εκδίκηση. Και ο φόβος τους δεν αργεί να επιβεβαιωθεί. Ο Δούκας ανακαλύπτει πως πούλησαν τα καπνά τους, αλλά και ποιος τα αγόρασε απ’ τον συνεταιρισµό και του προτείνει συνεργασία, προκειµένου να τους εµποδίσει. Ωστόσο, ένα άρθρο που δηµοσιεύεται σε εφηµερίδα µπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά του…

 

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne