counter

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η αντίδραση του Κωνσταντή όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η αντίδραση του Κωνσταντή όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Άγριες Μέλισσες»;

Η αποκάλυψη της Ασηµίνας στον Νικηφόρο πως στον φόνο του Σέργιου συµµετείχε και εκείνη µε τη Δρόσω φέρνει ντόµινο εξελίξεων. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί και τη Σοφία Τσίρκα, ο Κωνσταντής μαθαίνει την αλήθεια και είναι αντιμέτωπος µε ένα µεγάλο δίληµµα. Παράλληλα, η Σοφούλα αποφασίζει να κλειστεί σε µοναστήρι, ενώ ο Προκόπης κάνει πρόταση γάµου στη Λέτα.

Ο Νικηφόρος ανοίγει πόλεμο με την Ασημίνα

Ο Νικηφόρος, από τη στιγµή που έµαθε πως η Ασηµίνα µε τη Δρόσω είναι συνένοχες στον φόνο του αδελφού του Σέργιου, δεν µπορεί να ηρεµήσει. Ανοίγει πόλεµο στην Ασηµίνα απαγορεύοντάς της να έχει οποιαδήποτε επαφή µε τον µικρό, αν και αυτή η απόφασή του τον φέρνει αντιµέτωπο µε όλη του την οικογένεια. Ο Κωνσταντής είναι από τους πρώτους που στέκεται απέναντι στον αδελφό του και στις αποφάσεις του θεωρώντας κακό για την ψυχική υγεία του µικρού να µη βλέπει τη µητέρα του.

Ο Νικηφόρος λέει την αλήθεια στον Κωνσταντή

Ωστόσο, ο Νικηφόρος, όπως θα παρακολουθήσουµε, δεν αντέχει άλλο να κρατά µυστικό αυτό που έµαθε. Λυγίζει και το εξοµολογείται στον αδελφό του. Ο Κωνσταντής µένει εµβρόντητος µε όσα µαθαίνει. ∆εν µπορεί να το διαχειριστεί και δυσκολεύεται να πιστέψει πως η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτε άλλο ήταν η αιτία που χάθηκε ο Σέργιος. Προσπαθεί, όµως, να κρατήσει την ψυχραιµία του και να µην τα τινάξει όλα στον αέρα, καθώς πραγµατικά αγαπάει τη Δρόσω.

Το δίλημμα του Κωνσταντή

Τις επόµενες µέρες, όπως θα δούµε, οι δυο τους ανοίγουν τα χαρτιά τους. Ο Κωνσταντής είναι αντιµέτωπος µε ένα µεγάλο δίληµµα. Να στηρίξει τον αδελφό του στη µάχη που δίνει για την επιµέλεια του Σέργιου και να στραφεί εναντίον της Δρόσως και της Ασηµίνας ή να προσπαθήσει να κρατήσει τη σχέση του µαζί της; Από τη µία δεν αντέχει να χάσει τη ∆ρόσω και από την άλλη τον πνίγουν οι ενοχές αν αποκρύψει την αλήθεια για τον φόνο του αδελφού του και υπερασπιστεί τις φόνισσες.

Η απόφαση του δικαστηρίου και η αντίδραση της Ασημίνας

Εν τω µεταξύ, ο Νικηφόρος συνεχίζει να οδηγεί στα άκρα την Ασηµίνα, µε όπλο του τον µικρό Σέργιο. Οι δύο αδελφές, όµως, περιµένουν µε ανυποµονησία την ηµέρα που θα κρατήσουν τον µικρό Σέργιο, αν και ο Νικηφόρος είναι αποφασισµένος να κυνηγήσει την Ασηµίνα και να µην ξαναδούν τον µικρό. Κι ενώ το δικαστήριο αποφασίζει ο Σέργιος να βλέπει την Ασηµίνα, ο Νικηφόρος δεν του το επιτρέπει. Ο ίδιος, µάλιστα, ξεσπάει τον θυµό του µε όλα όσα συµβαίνουν στο σπίτι του στον συνεταιρισµό, µε αποτέλεσµα ο Κωνσταντής να αναγκαστεί να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει από τα µέλη, που είναι εξαγριωµένα µαζί του. Κι ενώ η Ασηµίνα αποφασίζει να ορθώσει το ανάστηµά της και πηγαίνει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών, ο Κωνσταντής φοβάται για το µέλλον της Δρόσως, αλλά ακόµη δεν µπορεί να χωνέψει όσα έµαθε για εκείνη.

Η Σοφούλα κλείνεται σε μοναστήρι

Κι ενώ τα προβλήµατα στο σπίτι των Σεβαστών δεν έχουν τελειωµό, και η οικογένεια του Τόλλια περνάει ακόµη µία κρίση. Η Σοφούλα έρχεται αντιµέτωπη µε τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δεν µπορεί να ζει άλλο στο χωριό. Η ιστορία µε τον Βόσκαρη τη φέρνει αντιµέτωπη µε τους κατοίκους και νιώθει να πνίγεται. Τότε, ανακοινώνει στον Περικλή και στην Παγώνα την απόφασή της να κλειστεί σε µοναστήρι. Κανείς από τους δύο, µάλιστα, δεν µπορεί να της αλλάξει γνώµη. Εκείνη εµµένει στην απόφασή της, ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση και αναλαµβάνει δράση. Και πάλι, όµως, δεν γίνεται τίποτα και η κοπέλα ξεκινάει για το µοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώµη.

Ο Προκόπης κάνει πρόταση γάμου στη Λέτα

Την ίδια στιγµή, ο Προκόπης συγκρούεται µε τον ξάδερφό του, καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Ωστόσο, ο κουρέας αποφασίζει να τη διεκδικήσει και πηγαίνει να τη συναντήσει. Τότε, ο Προκόπης, προκειµένου να την πείσει να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι, ζητάει από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του. Παράλληλα, η ηµέρα του γάµου για Προύσαλη και Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους.

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne