counter

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της σειράς- υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της σειράς- υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1

Οι "Άγριες Μέλισσες" είναι η δραματική σειρά - υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45, ενώ η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 20:45. 

Στη σειρά συμμετέχουν πολλοί καταξιωμένοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Δείτε αναλυτικά όλους τους χαρακτήρες της σειράς "Άγριες Μέλισσες" και τους ηθοποιούς που τους υποδίονται.

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΜΙΡΗ (Κίτσου Μαρία):   Ο «βράχος» της οικογένειας. Δυναμική, αυστηρή, δίκαιη. Η πρωτότοκη αδελφή της οικογένειας Σταμίρη. Μετά το θάνατο του πατέρα της, Γιώργη, «θυσιάζεται» και παντρεύεται τον Σέργιο, τον μεγάλο γιό του προύχοντα της περιοχής για να σωθούν από την φτώχεια οι δύο αδελφές της. Ο φόνος του άντρα της  έγινε την νύχτα του γάμου της  και θα είναι το μεγάλο και εφτασφράγιστο μυστικό των τριών κοριτσιών.

ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΤΑΜΙΡΗ (Τρίγγου Έλλη): Η «μεγάλη καρδιά» της οικογένειας! Δοτική, ευαίσθητη, ρομαντική. Ο έρωτά της για τον αδελφό του Σέργιου, τον Νικηφόρο, θα λειτουργήσει σαν καταλύτης στη ζωή της. Η πεθερά της αλλά και η αδελφή της Ελένη είναι ενάντια σε αυτόν τον έρωτα.  Θα περάσει πολύ δύσκολα στο αρχοντικό των πεθερικών της. Η μικρή αδελφή της, Δρόσω,  θα  τινάξει τη ζωή της στον αέρα!

ΔΡΟΣΩ ΣΤΑΜΙΡΗ (Δανάη Μιχαλάκη): Η « πέτρα του σκανδάλου».  Η μικρή αδελφή της οικογένειας.  Θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριό της για να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού. Θα έρθει αντιμέτωπη με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της. Η σύγκρουση ανάμεσά στις τρείς αδελφές θα είναι σφοδρή και  θα κορυφωθεί όταν κινδυνέψει να  αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου. 

Οικογένεια Δούκα Σεβαστού

ΔΟΥΚΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Κακούρης Λεωνίδας): Ο φόβος και τρόμος του χωριού. Ο  μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής. Παντρεμένος με τη Μυρσίνη- πατέρας τεσσάρων (4) παιδιών: των Σέργιου, Κωνσταντή, Νικηφόρου και Πηνελόπης. Σκληρός, αδίστακτος, υπέρμετρα φιλόδοξος και βαθιά συντηρητικός. Θέλει από την αρχή να βάλει στο χέρι τα χωράφια των τριών κοριτσιών για να υλοποιήσει τα φιλόδοξα σχέδιά του και δε διστάζει να φτάσει ακόμα και στο έγκλημα για να πετύχει το σκοπό του. Μετά το θάνατο του γιού του Σέργιου, θα στραφεί με λύσσα εναντίον τους.

ΑΝΕΤΑ (ΑΝΕΤ) ΡΟΥΣΣΩ (Κάτια Δανδουλάκη): Η μεγάλη αδερφή του Δούκα και του Μιλτιάδη έρχεται από το Παρίσι. Φτάνει στο χωριό λίγο πριν το γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας και αλλάζει τα δεδομένα για όλους. Η Ανέτ θα αποτελέσει τον κύριο μοχλό για να ξεδιπλωθεί όλη η πικρή ιστορία ανάμεσα στο Δούκα και το Μιλτιάδη.

ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Διδασκάλου Κατερίνα): Η αριστοκράτισσα του χωριού. Η σύζυγος του Δούκα. Η οικογένειά της είχε χάσει την περιουσία της. Η Μυρσίνη όμως συνεχίζει να περηφανεύεται για την καταγωγή της και είναι σνομπ με τους «χωριάτες». Έχει μεγάλες βλέψεις για τα παιδιά της. Θα μισήσει με πάθος την Ελένη και τις αδελφές της και δε θα σταματήσει να πιστεύει πως αυτές ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της, Σέργιου. Για να αποδείξει την ενοχή των τριών κοριτσιών,  θα φέρει στο χωριό τον Θωμά Κυπραίο.

ΣΕΡΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Κωνσταντίνου Ανδρέας): Ο εν δυνάμει διάδοχος του πατέρα. Ο πρωτότοκος γιός του Δούκα. Τον αναγκάζει ο πατέρας του να παντρευτεί την Ελένη Σταμίρη για να πάρουν στα χέρια τους  τα κτήματα των κοριτσιών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Κουκουράκης Γιάννης): Ο μεσαίος γιος του Δούκα. Είναι επιπόλαιος, κακότροπος, ζηλιάρης και του αρέσει να γλεντάει τη ζωή του. Βρίσκεται στη σκιά του αδερφού του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου. Επιζητά διακαώς την προσοχή του πατέρα του. Θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Αναστάσης Ροϊλός): Ο μικρός γιός της οικογένειας Σεβαστών και ο αγαπημένος γιός της μάνας του Μυρσίνης. Έχει ζήσει στο εξωτερικό, έχει μοντέρνες ιδέες και είναι ο μορφωμένος από το Παρίσι.  Γυρνάει στο χωριό με αφορμή το γάμο του αδερφού του Σέργιου με την Ελένη και τελικά βρίσκεται στην κηδεία του. Αναγκάζεται να υποταχθεί στο θέλημα του πατέρα του και να μη γυρίσει στο εξωτερικό.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Πετεβή Μαρία): Η  μικρή κόρη του Δούκα. Η αδυναμία του πατέρα της. Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη και ζηλεύει παράφορα τις όμορφες αδελφές Σταμίρη. Η Πηνελόπη θα παντρευτεί τον άντρα που της διαλέγει η μητέρας της αλλά κοντά του δε θα γίνει ποτέ ευτυχισμένη.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Γάλλος Γιώργος): Ο μεγάλος αδικημένος των Σεβαστών και αδερφός του μεγαλογαιοκτήμονα Δούκα. Ο αδελφός του τού στέρησε το μερίδιό του στην πατρική περιουσία και αυτή είναι μεγάλη πληγή.  Συνταξιούχος του ελληνικού στρατού, χήρος και πατέρας δυο παιδιών (του Λάμπρου και του Γιάννου). Μια ζωή προσπαθεί να καταπιέσει τον θυμό του για τον αδελφό του και τον έρωτά του για τη Βαλεντίνη, τη γυναίκα του Γιώργη, η οποία αυτοκτόνησε και ήταν η μάνα των τριών κοριτσιών. Ένα μεγάλο αγκάθι στη ζωή  του είναι και ο γιος του Γιάννος. 

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Γκοτσόπουλος Δημήτρης): Ο  μεγάλος γιος του Μιλτιάδη. Ο προοδευτικός και χαμηλών τόνων δάσκαλος που θα υψώσει το ανάστημά του στον θείο του, Δούκα Σεβαστό. Ο μεγάλος έρωτας της Ελένης. Επιστρέφει μετά από 10 χρόνια, παντρεμένος με την Θεοδοσία.

ΓΙΑΝΝΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Αθανασόπουλος Ιωάννης): Το εξιλαστήριο θύμα. Ο μικρός γιός του Μιλτιάδη. Η ψυχική του ασθένεια που εμφανίστηκε λίγο πριν την ενηλικίωσή του  είναι ο καημός του πατέρα του και ο δικός του προσωπικός Γολγοθάς. Θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα για τον φόνο του Σέργιου.

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Φαμέλη Χριστίνα): Η μεγάλη αντίζηλος της Ελένης. Η γυναίκα του Λάμπρου. Γεμάτη καλοσύνη και τρυφερότητα, λατρεύει τον Λάμπρο και είναι με όλη τη σημασία της λέξης μια κόρη για τον Μιλτιάδη. Προσκολλημένη στις παραδόσεις, φοβάται τις αλλαγές και την ανησυχούν οι επαναστατικές ιδέες του άντρα της.

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ (Παύλος Ορκόπουλος): Ο προστάτης των 3 αδερφών. Πρώην στρατιωτικός. Εμπνέει σεβασμό με τη σοβαρότητα και τη σοφία του. Ζει σχετικά απομονωμένος αν και πάντα φροντίζει να προσφέρει τη βοήθειά του σε όποιον τη χρειάζεται. Του αρέσει το διάβασμα, και έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για ό,τι καινούριο και προοδευτικό συμβαίνει στον κόσμο. Ο Νέστορας είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο θα σταθεί στο πλάι των κοριτσιών αλλά θα εμπλακεί ενεργά και στις έρευνες για τον φόνο του Σέργιου και τον θάνατο του Γιάννου. Αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Δούκα Σεβαστό. Η άγνωστη προσωπική του τραγωδία θα έρθει στο φως αργότερα.

ΒΙΟΛΕΤΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ (Θεοφανία Παπαθωμά): Η ιδιοκτήτρια του καφενείου. Ζουμερή, αισθησιακή, Η ζωντοχήρα του χωριού, έχει αναλάβει το καφενείο του συχωρεμένου του πατέρα της. Της αρέσει να ζει τη ζωή της, είναι ψυχοπονιάρα. Δε δίνει δεκάρα αν τη σχολιάζουν.

ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ (Γιάννης Στάνκογλου): Ο Δούρειος ίππος των 3 αδελφών. 45χρονος ιδιωτικός ερευνητής. Ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Διπρόσωπος, αμοραλιστής, ξέρει να ελίσσεται και να επιβιώνει. Έρχεται για να εξιχνιάσει την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου. Τον έχει προσλάβει η Μυρσίνη, καθώς είναι σίγουρη για την ενοχή της Ελένης.

ΜΕΛΕΤΗΣ (Γιώργος Γεροντιδάκης): Ο επιστάτης του Δούκα ή αλλιώς «το πιστό σκυλί του Δούκα». Τον έχει σαν πατέρα του. Κρυφός του πόθος η Πηνελόπη, την οποία βλέπει και λιώνει. Ξέρει όμως πως η μάνα της, Μυρσίνη, δεν θα τον άφηνε ποτέ να σηκώσει το βλέμμα του πάνω στην κόρη της.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΛΛΙΑΣ (Χρήστος Πλαΐνης): Ο Περικλής είναι ο κοινοτάρχης του χωριού. Μορφωμένος και γνώστης ξένων γλωσσών δεν διαφέρει σε τίποτε από τους πολιτικάντηδες της εποχής φροντίζοντας να τα έχει καλά με όλους. Διατηρεί το σιδηρουργείο του χωριού κι είναι παντρεμένος με την Παγώνα, με την οποία έχουν τρία παιδιά. Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει κρυφά απ’ όλους τα συμφέροντα του Δούκα και θα αποτελέσει τον σύμμαχό του στον πόλεμό του εναντίον των αδερφών Σταμίρη.

#AgriesMelisses

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος,

Σκηνοθέτες: Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη

Διεύθυνση Φωτογραφίας:  Βαγγέλης Κατριτζιδάκης

Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς

Ενδυματολόγος: Γιούλα Ζωιοπούλου

Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Σουξές.

Στο ρόλο του Νέστορα Αγραφιώτη ο Παύλος Ορκόπουλος

Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη

Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Άγριες Μέλισσες - Η Ιστορία

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος.

Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό.

Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

Άγριες Μέλισσες. Πρεμιέρα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 20:45 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 14 & ΧΑΛΕΠΑ
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100 - 2102594205
FAX: 210 2586740

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies (λειτουργικότητας, στατιστικών, διαφήμισης). Διαβάστε για τη πολιτική μας για τα cookies και αλλάξτε τις ρυθμίσεις