counter

Αγγελική - Spoiler: Ο Παύλος συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σταυριανού

Αγγελική - Spoiler: Ο Παύλος συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σταυριανού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Αγγελική».

Οι ακραίες αντιδράσεις του Παύλου τον οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις. Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ εξασφάλισε η Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί, στα επόμενα επεισόδια θα δούλε τον Αργυρό να συλλαμβάνεται. Η Αστυνομία, ερευνώντας τον θάνατο του Σταυριανού, βρίσκει στοιχεία εναντίον του.

Παύλος και Δημήτρης εκτός ελέγχου 

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες της Αθηνάς είναι να µην µπουν οι γιοι της στη φυλακή. Γι’ αυτό, άλλωστε, δέχτηκε να τους καλύψει και να τους βοηθήσει µε την υπόθεση του βιασµού της Μαργαρίτας. Ωστόσο, πλέον, οι εξελίξεις την προλαβαίνουν µιας και τόσο ο Παύλος όσο και ο Δηµήτρης είναι εκτός ελέγχου κάνοντας πράξεις τις οποίες η Αθηνά δεν µπορεί καν να φανταστεί. Ο Παύλος, από τη στιγµή που η Σοφία βρήκε τη δύναµη να του ζητήσει διαζύγιο και να τον βγάλει από τη ζωή τη δική της και των παιδιών τους, κάνει το ένα λάθος µετά το άλλο και οι πράξεις του έχουν τραγικές συνέπειες.

Ο Παύλος ερευνά τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής

Όπως θα δούµε, όµως, στα επόμενα επεισόδια, αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να αποφύγει τη σύλληψη. Όλα αρχίζουν µε τον θάνατο του Σταυριανού. Όσο και αν προσπαθούν µε την Τζένη να καλύψουν τα ίχνη τους και όσα τους συνδέουν µε τον επιχειρηµατία και εκείνη τη νύχτα, ο αστυνόµος που έχει αναλάβει την υπόθεση είναι αποφασισµένος να κάνει τα πάντα για να µάθει αν πρόκειται για δολοφονία. Τόσο ο ίδιος όσο και η Τζένη βρίσκουν άλλοθι για εκείνο το βράδυ, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται. Ωστόσο, ο Παύλος δεν πιστεύει πως κινδυνεύει από τη στιγµή που δεν υπάρχουν µάρτυρες και ασχολείται µε την υπόθεση του θανάτου του πατέρα της Αγγελικής. Συνδυάζοντας, µάλιστα, πια όλες τις πληροφορίες που του έδωσε η Ελένη µετά τη συζήτησή τους, αποφασίζει να ρωτήσει την Αθηνά ευθέως αν σκότωσε τον πατέρα της νοσοκόµας. Η µητέρα του, όµως, αρνείται οποιαδήποτε ανάµειξη.

Η Αγγελική μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Τζένης

Από την άλλη, η Αγγελική, έχοντας δώσει άλλοθι στην Τζένη, τη συναντάει ακόµη µία φορά για να εξακριβώσει αν έχει αποκαλύψει στην Αθηνά την πραγµατική της ταυτότητα. Την Τζένη, όµως, την πιάνουν ξαφνικά έντονοι πόνοι κι έτσι η Αγγελική µαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ωστόσο, τη βοηθάει να επιστρέψει στο σπίτι και να ξεκουραστεί. Την ίδια στιγµή, ο αστυνόµος που ερευνά την υπόθεση του Σταυριανού φτάνει στην πόρτα της Σοφίας θέλοντας να της κάνει κάποιες ερωτήσεις για τον χαρακτήρα του Παύλου. Τη ρωτάει αν θεωρεί τον Παύλο ικανό να διαπράξει φόνο και εκείνη είναι σοκαρισµένη. Όµως, δεν αποκαλύπτει τίποτε από όσα έχουν συµβεί και το αρνείται. ∆εν έχει υπολογίσει, όµως, την Κατερίνα. Η τελευταία ακούει τη συζήτησή τους και επεµβαίνει αποφασισµένη πια να µιλήσει για τον βίαιο χαρακτήρα του και όσα βίωσε στα χέρια του το βράδυ έξω από το σπίτι της Σοφίας, όταν µε ένα όπλο στα χέρια ήθελε να σκοτώσει τον Αντρέα. Οι αστυνοµικοί οδηγούν την Κατερίνα στο τµήµα για να καταθέσει όσα τους είπε για τον Παύλο και τον παραλίγο βιασµό της από αυτόν.

Ο Παύλος συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σταυριανού

Εν τω µεταξύ, η Τζένη εξοµολογείται στον Παύλο τη σχέση της µε τον Σταυριανό και εκείνος της ανακοινώνει ότι φεύγει απ’ το σπίτι γιατί χρειάζεται να κρατήσει για λίγο µια απόσταση για να σκεφτεί την τροπή που έχει πάρει η ζωή του τους τελευταίους µήνες. Πριν προλάβει να το κάνει, όµως, τα πράγµατα ανατρέπονται, καθώς έρχονται άντρες της Αστυνοµίας και του ζητούν να τους ακολουθήσει στο τµήµα, αφού βγήκαν στο φως νέα στοιχεία εναντίον του. Το σοκ τόσο για τον ίδιο όσο και για την Τζένη είναι µεγάλο, ενώ η σύλληψή του πέφτει σαν βόµβα στο σπίτι των Αργυρών.

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne