counter

Αγγελική - Spoiler: Ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού - Ο όρος στη διαθήκη της Αθηνάς

Αγγελική - Spoiler: Ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού - Ο όρος στη διαθήκη της Αθηνάς
Αγγελική - Spoiler: Ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού - Ο όρος στη διαθήκη της Αθηνάς

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Αγγελική».

Η ανακάλυψη του Μιχάλη πως είναι γιος του Αργυρού, καθώς εκείνος βίασε τη Λένα στο παρελθόν, φέρνει ένα ντόµινο εξελίξεων και ανατροπών. Στα επόµενα επεισόδια, µάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv που κυκλοφορεί και της Σοφίας Τσίρκα, η Λένα πρόκειται να του εξοµολογηθεί όλα όσα έγιναν, αλλά και πως η Αθηνά τον έχει συµπεριλάβει στη διαθήκη της µε τον όρο να µην αποκαλύψει ποτέ τίποτα σε κανέναν. 

Ο Μιχάλης μαθαίνει πως είναι γιος του Αργυρού

Ο Μιχάλης ακούει τη Λένα να µιλάει µε την Όλγα και µαθαίνει πως ο πραγµατικός του πατέρας είναι ο Γιώργος Αργυρός και όχι ο Θωµάς. Αυτή η αποκάλυψη, όµως, αναστατώνει τον νεαρό, ο οποίος δεν µπορεί να το διαχειριστεί. Στρέφεται στο αλκοόλ, αλλά καταρρέει όταν ο Θωµάς τον προσεγγίζει προκειµένου να τον ρωτήσει τι τον βασανίζει. Τότε ο Μιχάλης αποφασίζει να εξαφανιστεί απ’ όλους και απ’όλα για λίγο διάστηµα. Πρέπει να συνειδητοποιήσει πως οι άνθρωποι που µισεί τόσο καιρό είναι τα αδέλφια του, πως όσα γνώριζε για τους γονείς του είναι ψέµατα, αλλά και πως η Ελένη, µε την οποία έχουν έρθει πολύ κοντά, ενδεχοµένως να είναι και αυτή αδελφή του. Όσο, όµως, και να προσπαθεί να ηρεµήσει, δεν τα καταφέρνει. Τριγυρνά στους δρόµους µέχρι που φτάνει στο νεκροταφείο όπου είναι ο τάφος του Αργυρού. Είναι εξοργισµένος και ξεσπάει σε αυτόν και τον σπάει. Λίγο αργότερα, επικοινωνεί µε την Αγγελική µε την οποία συναντιούνται και εκείνη τον πείθει να επιστρέψει στο κτήµα και να αντιµετωπίσει την κατάσταση.

Η Λένα μαθαίνει πως ο Μιχάλης γνωρίζει την αλήθεια

Η Λένα τότε µαθαίνει πως ο Μιχάλης γνωρίζει την αλήθεια και πανικοβάλλεται. Νιώθει τύψεις για όσα έχει κρύψει από τον γιο της και τον Θωµά, αλλά και ενοχές για όσα έγιναν µε τον Αργυρό. Η Αγγελική, όµως, στην προσπάθειά της να της συµπαρασταθεί, της αποκαλύπτει ότι έχει υποστεί κι αυτή βιασµό στο παρελθόν. Στέκεται στο πλευρό της και της ζητάει να κοιτάξει το καλό του Μιχάλη και να βρει τρόπο να τον βοηθήσει. Πράγµατι, µάνα και γιος έχουν µία µεγάλη και συγκινητική συζήτηση.

Ο όρος στη διαθήκη της Αθηνάς

Τότε, η Λένα αποκαλύπτει στον Μιχάλη πως η Αθηνά γνωρίζει πως ο Αργυρός τη βίασε και πως η ίδια έχει συµπεριλάβει τον Μιχάλη στη διαθήκη της. Του αναλογεί ένα µεγάλο µερίδιο της περιουσίας του Αργυρού. Ωστόσο, για να µπορέσει να το πάρει, υπάρχει ένας όρος. Να µην αποκαλύψει τίποτα ποτέ για τον βιασµό από τον Αργυρό. Το γεγονός αυτό, όµως, εξοργίζει ακόµα περισσότερο τον Μιχάλη, ο οποίος δεν αντέχει να βλέπει κανέναν από αυτή την οικογένεια. Την ίδια στιγµή, η Αθηνά µαθαίνει για τον βανδαλισµό του τάφου του συζύγου της και καλεί τη Λένα για να µάθει αν από πίσω κρύβεται ο Μιχάλης. Τότε, ενηµερώνεται πως ο νεαρός έµαθε την αλήθεια και ανησυχεί για τις συνέπειες. Ξέρει καλά πως αν ο Μιχάλης αποφασίσει να µιλήσει στους γιους της θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Από την άλλη, εκείνος συνεχίζει να είναι σε άσχηµη κατάσταση και η Αγγελική είναι στο πλευρό του. Του λέει ότι γνωρίζει για την περιπέτειά του µε την Ελένη και ότι δεν είναι ακόµα σίγουρο πως είναι αδέρφια, αφού δεν έχει γίνει η επαναληπτική εξέταση.

Η απόφαση του Μιχάλη

Ο Μιχάλης, όµως, µη µπορώντας να διαχειριστεί όλη αυτή την µπερδεµένη κατάσταση, αποφασίζει να παραιτηθεί. Θέλει να φύγει για πάντα από το κτήµα και να µην έχει πια σχέση µε κανέναν από την οικογένεια Αργυρού. ∆εν τον νοιάζει ούτε η διαθήκη ούτε και τα χρήµατα που θα πάρει. Θέλει µόνο να ηρεµήσει και να καταφέρει να διαχειριστεί όσα έχει µάθει. Από την άλλη, η Αθηνά τρέµει στην ιδέα να µάθει κάποιος πως έχει συµπεριλάβει τον Μιχάλη στη διαθήκη της, καθώς αυτό θα εξόργιζε σίγουρα τον Παύλο και τον Δηµήτρη.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR