counter

Αγγελική - Spoiler: Η απρόσμενη απόφαση του Στέφανου και η αντίδραση της Αθηνάς

Αγγελική - Spoiler: Η απρόσμενη απόφαση του Στέφανου και η αντίδραση της Αθηνάς
Αγγελική - Spoiler: Η απρόσμενη απόφαση του Στέφανου και η αντίδραση της Αθηνάς

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Αγγελική».

Ο Στέφανος, θέλοντας να κάνει τον Μιχάλη να νιώσει πως ανήκει στην οικογένειά τους, του παραχωρεί τη διοίκηση της επιχείρησής τους. Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού TV O’ Clock, όμως, αυτή η απόφαση οδηγεί την Αθηνά, τον Δημήτρη και τον Παύλο στα όριά τους και ψάχνουν τρόπο να τον διώξουν. 

Η απρόσμενη πρόταση του Στέφανου στον Μιχάλη

Ο Μιχάλης, από τη στιγμή που έµαθε το ένοχο παρελθόν ανάµεσα στη µητέρα του και στον Γιώργο Αργυρό, αποφάσισε να φύγει για πάντα από το κτήµα και να µην έχει καµία επαφή πια µε αυτή την οικογένεια. Όµως, όπως θα δούµε στα προσεχή επεισόδια, όλα ανατρέπονται, καθώς ο νεαρός παίρνει µία καθοριστική απόφαση. Ο Στέφανος, μαθαίνοντας πως ο Μιχάλης είναι αδελφός του, του κάνει µία δελαστική πρόταση προκειµένου να αποκαταστήσει µε κάποιο τρόπο όσα έχει περάσει εξαιτίας των γονιών του. Έτσι, του προτείνει να αναλάβει εκείνος τη διοίκηση της επιχείρησής τους.

Το πάρτι για τα γενέθλια της Δανάης

Ωστόσο, η πρώτη αντίδραση του Μιχάλη είναι αρνητική µιας και το µόνο που θέλει είναι να φύγει από εκεί µαζί µε τον Θωµά, τη Λένα και τον Αποστόλη και να κάνουν µία νέα αρχή στη ζωή τους. Οι εξελίξεις, όµως, αλλάζουν την απόφαση του Μιχάλη. Τις επόµενες µέρες, ο Στέφανος και η Αγγελική κάνουν πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Δανάης και κανονίζουν ένα οικογενειακό πικνίκ στο κτήµα. Οι δύο πρώτοι αποφασίζουν πως από µια τέτοια γιορτή δεν θα µπορούσαν να λείπουν οι Ζάχοι και τους προσκαλούν και εκείνους, προκαλώντας όµως την ενόχληση και τον θυµό του Δηµήτρη.

Ο Μιχάλης δέχεται την πρόταση του Στέφανου

Τότε ο Στέφανος βρίσκει την ευκαιρία να συζητήσει και πάλι µε τον Μιχάλη για την πρόταση που του έκανε και –προς έκπληξή του– αυτή τη φορά δέχεται. Ο νεαρός λέει στον Στέφανο πως θέλει να αναλάβει τη διοίκηση της επιχείρησης, πράγµα που ξαφνιάζει τους πάντες, αφού εδώ και καιρό είχαν πάρει την απόφαση να φύγουν οικογενειακώς. Η Αθηνά είναι σοκαρισµένη και εξοργισµένη, πιστεύοντας πως ο Μιχάλης δέχτηκε προκειµένου να τους εκδικηθεί. Με τον νεαρό στο τιµόνι της επιχείρησης τα συµφέροντα των γιων της παραµερίζονται και είναι αποφασισµένη να τον εµποδίσει να συνεχίσει τα σχέδιά του.

Ο Στέφανος κατατοπίζει τον Μιχάλη

Δύο εβδοµάδες αργότερα, ο Δηµήτρης µε την Κατερίνα είναι πανέτοιµοι για τον γάµο τους, που θα γίνει την επόµενη µέρα. Ο Στέφανος, όλο αυτό το διάστηµα, κατατοπίζει τον Μιχάλη σχετικά µε τις αρµοδιότητές του και προσπαθεί να τον βοηθήσει να µάθει άµεσα όσα χρειάζεται. Ο ίδιος πλέον έχει κανονίσει να φύγει από το κτήµα µε την Αγγελική και τη Δανάη και µετά τον γάµο του Δηµήτρη θα µετακοµίσουν στο καινούργιο σπίτι που βρήκαν στην Αθήνα, µακριά απ’ όλους.

Τα σχέδια της Αθηνάς, του Δημήτρη και του Παύλου

Η Αθηνά µε τον Δηµήτρη και τον Παύλο, όµως, έχουν άλλα σχέδια. Οι τρεις τους συναντιούνται κρυφά και κηρύσσουν εκεχειρία µεταξύ τους ώστε να διώξουν τον Μιχάλη από την επιχείρηση µε κάθε δυνατό τρόπο, όταν φύγει ο Στέφανος από το κτήµα. Ωστόσο, δεν έχουν καταλάβει πως έχουν πια πολλούς εχθρούς και ο Δηµήτρης κινδυνεύει. Η Αγγελική µαθαίνει από τον Μάκη ότι τα θύµατα του Δηµήτρη έχουν καταθέσει πως ο δράστης έπαιρνε κάποιο προσωπικό τους αντικείµενο ύστερα από κάθε επίθεση και έτσι αποφασίζει να βρει πού κρύβει ο Δηµήτρης αυτά τα... ενθύµια και να τον ξεσκεπάσει. Στην προσπάθειά της αυτή, ψάχνει στο δωµάτιό του. Τα πράγµατα παίρνουν, όµως, άσχηµη τροπή όταν την ανακαλύπτει η Κατερίνα και η Αγγελική χρειάζεται να βρει µία καλή δικαιολογία.

Η Τζένη συμμαχεί με την Αγγελική

Ο Δηµήτρης, για πρώτη φορά από τότε που γύρισε η Αγγελική από την αποθήκη, τη στριµώχνει απειλώντας την που τόλµησε να ψάξει στο δωµάτιό του. Εκείνη, ωστόσο, του αποδεικνύει ότι δεν τον φοβάται. Ακόµη, ο άντρας ακούει ένα κρυφό τηλεφώνηµα ανάµεσα στην Κατερίνα και στον Μιχάλη που δεν θα έπρεπε και αυτή τη φορά θέλει όσο τίποτε άλλο να απαλλαγεί από τον ετεροθαλή αδελφό του όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Τζένη, η οποία πια συµµαχεί µε την Αγγελική και τη βοηθάει να εκδικηθεί τους Αργυρούς, συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς, χωρίς να ξέρει ότι ο Παύλος την παρακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR