Η πρώτη εικόνα του θέματός μας δείχνει ένα γλυκύτατο ανθρωπάκι από marshmallows να επιπλέει επάνω σε μία ζεστή σοκολάτα-κακάο. Αναμφίβολα, το μικρό μας θα έπινε το κακάο του και χωρίς αυτό, κάλλιστα όμως θα μπορούσαμε να “κλέψουμε” την ιδέα και να την εφαρμόσουμε στο γάλα του! Προχωράμε με κάποια επιπλέον πιάτα τα οποία έχουν 3 κοινά στοιχεία: Βασικό υλικό είναι οι κρέπες, στο food styling έχουμε ενσωματώσει τα φρούτα και όλα τα πιάτα κινούνται σε χριστουγεννιάτικο mood!
Ξεκινάμε από αυτόν τον λαχταριστό χιονάνθρωπο… Οι λεπτομέρειες έχουν γίνει με φρούτα, σιρόπι σοκολάτας και τριμμένη καρύδα. Φυσικά, εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρούτα ανάλογα με την εποχή.
Συνεχίζουμε με την αλμυρή εκδοχή της κρέπας, δημιουργώντας ένα… ταρανδάκι και συγκεκριμένα τον Ρούντολφ! Λίγο τραγανό μπέικον για τα κερατάκια και το στόμα, ασπράδι αβγού και μισή ελίτσα για το μάτι κι ένα ντοματίνι για μυτούλα. Το ταρανδάκι μας είναι έτοιμο! Για μια πιο υγιεινή εκδοχή , μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μπέικον με λίγο σνίτσελ κομμένο σε λεπτές λωρίδες.
Ακολουθεί ένα πανέμορφο, στρουμπουλό πιγκουινάκι! Το σκουφί του είναι από ντοματίνια και ένα μπαλάκι μοτσαρέλας, ενώ τα ματάκια του από μπαλάκια μοτσαρέλας και κομματάκια ελιάς.
Αυτός ο γλυκός Ρούντολφ έχει επάνω του spread σοκολάτας, λίγο γιαουρτάκι και από μια σταγόνα σιρόπι σοκολάτας για ματάκια και ένα ντοματίνι για μυτούλα (το οποίο μπορούμε να αφαιρέσουμε μόλις σερβίρουμε το πιάτο μιας και δεν ταιριάζει με το γλυκό μας, ή να το αντικαταστήσουμε από ένα κόκκινο φρούτο όπως π.χ. τα κράνμπερις.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)