Την Ντέμη Γεωργίου την γνωρίσαμε μέσα από τον τέταρτο κύκλο του MasterChef.
Η ίδια μαζί με την σύζυγό της έχουν ένα vegan εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γκάζι, τα τελευταία τρία χρόνια.
Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και η Νάντια Ρηγάτου μπήκαν στο εστιατόριο, για το οποία τόσα λέγονται.
Είναι λιτά διακοσμημένο με ανακυκλώσιμα έπιπλα και διακοσμητικά.
Μερικά από τα εναλλακτικά και λαχταριστά πιάτα του μαγαζιού είναι: Πίτες με γύρο μανιταριού, ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος από ξηρούς καρπούς και τρούφα, κριθαρώτο με τζάκφρουτ, χάμπουργκερ με μπιφτέκι από πρωτεΐνη αρακά και παντζαριού, τσένταρ από γλυκοπατάτα, νάτσος με κιμά φακής και τιραμισού.
Δείτε το παρακάτω βίντεο.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)