X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Η επόμενη μέρα στον καφέ... ήρθε από την Coffee Lab!

Η επόμενη μέρα στον καφέ... ήρθε από την Coffee Lab!

Για πρώτη φορά παγκοσμίως ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια γευστική αποκλειστικότητα!

Special Edition: Colombia

Μέχρι σήμερα η τάση στον καφέ ήταν οι μονοποικιλιακοί καφέδες από διάφορες χώρες.

Τα Coffee Lab παρουσιάζουν έναν premium καφέ ο οποίος προέρχεται:

Από μία χώρα: την Κολομβία

Μία φάρμα: την El Poema, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 1400μ.

Μία ποικιλία: Caturra

Τη γευστική πρωτιά έχει η Coffee Lab!

Η παρουσίαση έγινε με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Coffee Lab Στέλιος Ρουμελιώτης σύστησε σε franchisees, συνεργάτες αλλά και σε πρόσωπα της σόουμπιζ τη special edition ποικιλία Colombia.

Παρουσίαση 

Με μια πρωτότυπη παρουσίαση, οι καλεσμένοι της Coffee Lab ενημερώθηκαν για τον premium καφέ –ποικιλία Caturra– που παράγεται στη φάρμα El Poema –σε υψόμετρο 1.400 μ.– στην Κολομβία.

Πρώτη φορά, οι πιστοί του Coffee Lab έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την ποικιλία Colombia σε τρεις επεξεργασίες: Natural (οι κόκκοι καφέ στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο προσφέροντας γλυκόπιοτη γεύση), Honey (οι κόκκοι ξεφλουδίζονται, με αποτέλεσμα τα σάκχαρά τους να προσφέρουν επίγευση μελιού) και Washed (οι κόκκοι βυθίζονται για 48-72 ώρες σε δεξαμενές νερού, χαρίζοντας ελαφριά οξύτητα εσπεριδοειδών).

Για την παρουσίαση στήθηκε ένα σκηνικό που θύμιζε τη φάρμα El Poema στο οποίο ο ίδιος ο Στέλιος Ρουμελιώτης έδειξε το ταξίδι του καφέ από το χωράφι, σε ένα κατάστημα Coffee Lab.

Μαζί του ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος έδωσε το δικό του… salsa ρυθμό στη βραδιά.

Οι καλεσμένοι έφυγαν με συλλεκτικά Panama hats, ζωγραφισμένα διά χειρός Βασίλη Μιχόπουλου.

Η νέα ποικιλία είναι πλέον στα coffee points της Coffee Lab και περιμένει τον καταναλωτή για να τον ταξιδέψει με τρεις διαφορετικούς, γευστικούς τρόπους στην Κολομβία!

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.coffeelab.gr

Honey: Μια παραδοσιακή τεχνική κατά την οποία οι κόκκοι προτού απλωθούν στον ήλιο ξεφλουδίζονται με αποτέλεσμα τα σάκχαρά τους να προσφέρουν ένα ισορροπημένο σώμα με επίγευση μελιού.

Washed: Στη συγκεκριμένη επεξεργασία οι κόκκοι βυθίζονται για 48-72 ώρες σε δεξαμενές νερού, χαρίζοντας μέτριο σώμα και ελαφριά οξύτητα εσπεριδοειδών.

Natural: Οι κόκκοι καφέ στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο  προσφέροντας δυνατό σώμα και γλυκόπιοτη γεύση.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην ξεχωριστή εκδήλωση παρουσίασης που διοργάνωσε το Coffee Lab:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)