To διαμέρισμά του στο περιοδικό ΟΚ! άνοιξε ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο βραβευμένος με αστέρι Μichelin chef υποδέχτηκε το περιοδικό στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι φέρνοντας στο νου αναμνήσεις από τα παιδιά του χρόνια, πλάι στον επίσης μάγειρα πατέρα του.
Σε ποια ηλικία ανακάλυψες ότι θέλεις να ασχοληθείς με τη μαγερική; Πολύ μικρός. Μεγάλωσα σε μια κουζίνα γιατί ο πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν μάγειρες. Ολόκληρη η παιδική μου ηλικία εξελίχθηκε σε μια κουζίνα.
Η μαγερική ήταν οικογενειακή υπόθεση. Στην πραγματικότητα θα έλεγα ότι στο σπίτι μου η μαγειρική ήταν γυναικεία υπόθεση. Σπάνια είχα δει τον πατέρα μου να μαγειρεύει στο σπίτι μας. Πάντα μαγείρευαν η μητέρα μου ή η γιαγιά μου.
Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)