Λαδώνουμε τις πανσέτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις περνάμε από τηγάνι για να πάρουν καλό χρώμα.
Στραγγίζουμε τα πολλά λάδια (το χοιρινό βγάζει πολύ λίπος). Κρατάμε σε ένα μπολ.
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον πελτέ και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας. Βράζουμε λίγο ώστε να λιώσει η ζάχαρη.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)