counter

Χοιρινές μπριζόλες με σαλάτα μήλου

Χοιρινές μπριζόλες με σαλάτα μήλου
Χοιρινές μπριζόλες με σαλάτα μήλου

  • Ρίχνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο, μαζί με το βούτυρο και ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά, καρυκεύετε τις μπριζόλες και τις βάζετε στο τηγάνι.

 

  • Μετά από 2-3 λεπτά γυρίζετε τις μπριζόλες να ψηθούν και από την άλλη μεριά.

  • Προσθέτετε ολόκληρες τις σκελίδες, το φασκόμηλο και σβήνετε με την μαυροδάφνη.

 

  • Αποσύρετε τις μπριζόλες σε ένα πιάτο και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο, ρίχνετε τα μανιτάρια σε φέτες, το μήλο σε φέτες, το ραντίτσιο ψιλοκομμένο, καρυκεύετε, προσθέτετε λίγο θυμάρι και μηλόξυδο.

 

  • Σερβίρετε τις μπριζόλες με την ζεστή σαλάτα μήλου.!

 


Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR