1) Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπλέντερ και τα ενώνουμε με το λιωμένο βούτυρο.
2) Στρώνουμε το μείγμα σε μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα ή σε μια ταρτιέρα, καλύπτοντας και τα τοιχώματα.
3) Το βάζουμε στο ψυγείο 1 με 2 ώρες, για να σφίξει.
4) Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος προσεκτικά και εκτός φωτιάς προσθέτουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια, για να λιώσει πιο εύκολα
5) Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
6) Στρώνουμε στην παγωμένη βάση και το βάζουμε ψυγείο για 2 ώρες ή μέχρι να σφίξει η κρέμα.
7) Σερβίρουμε διακοσμώντας με φουντούκια ή με ό,τι άλλο θέλουμε
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)