«Σοτάρω τα πράσα μέχρι να μαλακώσουν και τα αφήνω στην άκρη να κρυώσουν λίγο - το ίδιο κάνω με τα μανιτάρια και το μπέικον. Χτυπάω τα τρία αυγά σε ένα μπολ και προσθέτω στο τέλος την κρέμα γάλακτος. Στρώνω σε ταρτιέρα το φύλλο, βάζω τα πράσα, τα μανιτάρια και το μπέικον, στη συνέχεια το μείγμα με τα αυγά και την κρέμα και στο τέλος τα τυριά. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, πρώτα για 20 λεπτά στην κάτω αντίσταση και μετά για άλλα 45 λεπτά στην πάνω και στην κάτω αντίσταση»
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)