Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, 13:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6΄. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά. Τα βάζουμε σε λαδωμένο μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το φρέσκο γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200οC για 25΄-30΄ μέχρι να ροδίσει το φαγητό. Πηγή: www.argiro.gr TAGS: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥΣΥΝΤΑΓΕΣΤΥΡΙΖΑΜΠΟΝ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Η Ματίνα Παγώνη για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον: "Eκεί δόθηκε το πρώτο σήμα ότι τα πράγματα δεν ήταν απλά"
NEWS/ Καλομοίρα: Τα παιδιά της ντύθηκαν με παραδοσιακές φορεσιές για την 25η Μαρτίου σε ελληνική σχολική γιορτή στην Αμερική
NEWS/ Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το βούλευμα για το revenge porn - "Η εγκαλούσα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση"
FASHION Ευγενία Μανωλίδου: Το σακάκι της θυμίζει Chanel & είναι το κομμάτι που χρειάζεσαι για την άνοιξη
HOUSE Ντάνη Γιαννακοπούλου: Το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της είναι το diy που θα σε "σώσει" αν είσαι μαμά