Ταλιατέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια, δεντρολίβανο και σαφράν. Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, 15:45 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ταλιατέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια, δεντρολίβανο και σαφράν. Βράζετε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε άφθονο αλατισμένο νερό. Ωστόσο κόβετε τα φιλέτα σε μικρά μακρόστενα κομμάτια. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο, με τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά να ροδίσουν. Σβήνετε με το κονιάκ και αφήνετε το οινόπνευμα να εξατμιστεί για 2-3 λεπτά. Αμέσως προσθέτετε το δεντρολίβανο και τον ζωμό κοτόπουλου. Σιγοβράζετε για 7 λεπτά. Ρίχνετε το σαφράν και την κρέμα γάλακτος. Συνεχίζετε το βράσιμο για 3-4 λεπτά, ωστόσο αλατοπιπερώνετε και διορθώνετε την γεύση. Σουρώνετε τις ταλιατέλες και τις ρίχνετε μέσα στην σάλτσα με το κοτόπουλο. Ανακατεύετε και σερβίρετε με μπόλικη παρμεζάνα. Πηγή: www.mirsini.gr TAGS: ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Για μια Ζωή: Ακυρώθηκε η χθεσινή θεατρική παράσταση - Το ευτράπελο που συνέβη στον Γιάννη Τσιμιτσέλη
VIDEOS/ Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή που παρατήρησαν πάνω της και η ίδια διέψευσε - "Όχι βέβαια. Είναι δυνατόν;"
BEAUTY Ελένη Μενεγάκη: Το κραγιόν που δεν αποχωρίζεται στις τελευταίες της εμφανίσεις είναι #1 τάση στο μακιγιάζ
HOUSE Ντάνη Γιαννακοπούλου: Το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της είναι το diy που θα σε "σώσει" αν είσαι μαμά