Τάκος με γλώσσα, λάχανο & γιαούρτι Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013, 10:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Τάκος με γλώσσα, λάχανο & γιαούρτι Αφού τα καθαρίσετε, κόψτε τα λάχανα και το καρότο όσο πιο λεπτά µπορείτε µε ένα κοφτερό µαχαίρι. Χωρίστε τα φιλέτα σε µικρές µερίδες υπολογισµένες για να χωράνε µέσα στα τάκος. Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, αλατίστε το ψάρι και σοτάρετε γυρνώντας το όσο το δυνατόν λιγότερες φορές. Όταν είναι έτοιµο το ψάρι, τοποθετήστε το πάνω σε απορροφητικό χαρτί για λίγα λεπτά. Σε ένα µπολ ρίξτε το γιαούρτι, το ξύσµα και τον χυµό από το µοσχολέµονο, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε 4 τάκος σε µια πιατέλα, βάλτε πρώτα τη σάλτσα στη βάση για να είναι ασφαλή και συνεχίστε µε τα υπόλοιπα υλικά, λαχανικά και ψάρι. Ψιλοκόψτε το πράσινο µέρος από το φρέσκο κρεµµύδι σε πολύ λεπτές φέτες και απλώστε πάνω από όλα τα υλικά. Σερβίρετε άµεσα και απολαύστε. Κόστος συνταγής: 6€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
VIDEOS/ Χρανιώτης για Θανάση Ευθυμιάδη: "Γιατί να θεωρώ τρελό έναν άνθρωπο που μου δείχνει πώς πρέπει να αφοδεύω και να ουρώ;"
TV/ Γιώργος Λιάγκας: Η δημόσια απάντησή του στην Τατιάνα Στεφανίδου - "Πάρτο αλλιώς, ζήτα και ένα συγγνώμη"
NEWS/ Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Κάηκα, κυριολεκτικά, υπέφερα όσο δεν πάει με τη μέντα στα γεννητικά μου όργανα"
HOUSE Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το βίντεο μέσα από το νέο σπίτι του! Με τεράστιο σαλόνι & ξύλινα πατώματα