Ο Βασίλης Καλλίδης έφτιαξε χυλωμένο γιουβέτσι με τρυφερό μοσχαράκι στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.
Συνταγή για χυλωμένο γιουβέτσι με τρυφερό μοσχαράκι:
Υλικά:
- 1 κιλό μοσχαράκι
- 2 φλ. κοφτό μακαρονάκι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 ποτήρια συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- 1 κονκασέ
- 2 φλ. φέτα
- ½ φλ. ελαιόλαδα
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε τον Βασίλη Καλλίδη να μαγειρεύει χυλωμένο γιουβέτσι με τρυφερό μοσχαράκι:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)