Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, που το προσθέτουμε σιγά σιγά.
Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει σε ζεστό μέρος και να διπλασιαστεί σε όγκο.
Αφαιρούμε από το μπολ που το είχαμε, το πατάμε λίγο για να ξεφουσκώσει και το βάζουμε σε μια φόρμα για κέικ.
Αφήνουμε να ξαναδιπλασιαστεί σε όγκο.
Ψήνουμε στους 180οC για 40'-55'.
Μερικά μυστικά:
Kαλό ζύμωμα... Η ζύμη πρέπει να είναι ελαστική!
Επειδή όλα τα αλεύρια δεν είναι ίδια, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί άνετα να πάρει μέχρι και 50-60 γραμμάρια αλεύρι παραπάνω.
Για πιο καλό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε σκληρό αλεύρι. Διαφορετικά, μπορείτε να βάλετε μείγμα για όλες τις χρήσεις με σκληρό. Προσοχή όμως στην ποσότητα.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)