Ένας θησαυρός από εξαιρετικά προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε και ένας δημιουργικός σεφ όπως ο Μανώλης Παπουτσάκης, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα!
Ο γνωστός σεφ μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση φτιάχνουν πεντανόστιμα πεϊνιρλί με κασέρι, παστουρμά και αβγά.
Πεινερλί - Τα υλικά της συνταγής
- 300 γρ. αλεύρι
- 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 κ.γ αλάτι
- 1/2 κ.γ. πάπρικα
- 1 πρέζα ζάχαρη
- Νερό χλιαρό
Πεινερλί με κασέρι, παστουρμά και αβγά - Για τη γέμιση
- 200 γρ. κασέρι
- 100 γρ. παστουρμάς
- 8 αβγά
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τη συνταγή της ημέρας:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)