Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε γιουβαρλάκια με σάλτσα αβγολέμονο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.
Γιουβαρλάκια με σάλτσα αβγολέμονο - Υλικά
- 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο λάπα
- 120 γρ. ρύζι καρολίνα
- 1 κρεμμύδι
- 2 καρότα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 αβγό
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 ½ lt ζωμό κοτόπουλο
- ½ ποτήρι νερού ελαιόλαδο
Υλικά για το αβγολέμονο
- 3 κρόκους αβγών
- 1 ½ κ. σ. κόρν φλάουρ
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1 ½ κ.σ. βούτυρο
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τον Πέτρο Συρίγο να φτιάχνει τη συνταγή της ημέρας:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)