- Ζεσταίνετε ένα wok σε πολύ δυνατή φωτιά.
- Προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι, προσθέτετε λίγο κορν φλάουρ και ανακατεύετε.
- Προσθέτετε φρέσκο κρεμμύδι, σκόρδο, το τζίντζερ, το ξερό κρεμμύδι, τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το μπρόκολο και ανακατεύετε.
- Για να κάνετε την σάλτσα, ανακατεύετε όλα τα υλικά και την προσθέτετε μέσα στο wok. Αν χρειαστεί δένετε με λίγο κόρν φλάουρ.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)