Σπαγγέτι με ντομάτα, ρόκα, προσούτο & μοτσαρέλα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, 11:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Σπαγγέτι με ντομάτα, ρόκα, προσούτο & μοτσαρέλα Κόψτε τη µοτσαρέλα σε χοντρά, ακανόνιστα κοµµάτια και µαζί µε τις ντοµάτες χοντροκοµµένες ρίξτε σε ένα µπολ, προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε µέχρι να δηµιουργηθεί µια σάλτσα από τα υγρά της µοτσαρέλας και την ντοµάτα. Προσθέστε τη ρόκα καλά πλυµένη και χοντροκοµµένη, τον βασιλικό άκοπο και ξύστε το λεµόνι απευθείας πάνω από το µπολ για να µη χαθούν τα αρωµατικά έλαιά του. Αλατίστε και βάλτε στην άκρη. Βράστε τα σπαγγέτι για ένα λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Σουρώστε τα και χωρίς να τα κρυώσετε ρίξτε τα µέσα στο µπολ µε τα υπόλοιπα υλικά. Τρίψτε πιπέρι, ρίξτε τις ελιές και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε όσο είναι ακόµη ζεστά µε 2 κοµµάτια προσούτο σε κάθε µερίδα (µην ανακατέψετε το προσούτο µε τα υπόλοιπα υλικά όσο είναι ζεστά τα ζυµαρικά, γιατί θα σφίξει και θα χάσει την ελαστικότητά του). Κόστος συνταγής: 8€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvMY COOKINGΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣΡΟΚΑ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ευαγγέλου (Photos)
VIDEOS/ Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρχοντούλα κλειδώνει τις "Ψυχοκόρες" στο δωμάτιο
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια