Σουβλάκι γαρίδας σε δεντρολίβανο Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013, 11:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Σουβλάκι γαρίδας σε δεντρολίβανο Καθαρίστε τις γαρίδες από το κεφάλι και τα τσόφλια και αφήστε µόνο την ουρά. Mε ένα µαχαιράκι κάντε µια τοµή στην πάνω µεριά κατά µήκος της γαρίδας για να αφαιρέσετε το εντεράκι µε την άµµο. Με ένα µαχαίρι δηµιουργήστε µυτερές άκρες στην κάτω µεριά από το κάθε κλωνάρι δεντρολίβανου για να µπορούν να περάσουν οι γαρίδες. Περάστε τις γαρίδες από δύο σηµεία πάνω στο σουβλάκι για να είναι σίγουρο πως δεν θα φύγουν. Σε ένα τηγάνι-σχάρα περάστε µε ένα χαρτί ή πετσέτα λίγο ελαιόλαδο και βάλτε το σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί. Απλώστε τα σουβλάκια και ψήστε µέχρι να πάρουν οι γαρίδες ένα άσπρο-πορτοκαλί χρώµα, όχι παραπάνω όµως γιατί θα σκληρύνουν πολύ. Αραδιάστε σε µια πιατέλα και γαρνίρετε µε ελαιόλαδο, µοσχολέµονο και χοντρό αλάτι. Κόστος συνταγής: 10€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvMY COOKINGΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
VIDEOS/ Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρχοντούλα κλειδώνει τις "Ψυχοκόρες" στο δωμάτιο
NEWS/ Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: "Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν"
NEWS/ Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ευαγγέλου (Photos)
NEWS/ Απίστευτο! Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη - "Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα"
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια