Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο με την σοκολάτα. Αφήνουμε να γίνει χλιαρό. Σε μπολ βάζουμε τα αβγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 5' με μίξερ χειρός. Τα ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και απαλά ανακατεύουμε με τη σπάτουλα.
Βουτυρώνουμε μακρόστενο ταψάκι, αδειάζουμε το μείγμα, ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στου 180C αέρα για 10'. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει, αλλιώς δεν κόβεται.
Σερβίρουμε με φρούτα δάσους και παγωτό.
Πηγή: www.argiro.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)