Αραδιάζουμετα φουντούκια σε ταψάκι. Τα ψήνουμε για 10΄ στους 200°C. Tα βάζουμε σε πετσέτα και τα τρίβουμε να ξεφλουδιστούν. Τα αλέθουμε στο μίξερ αφού κρυώσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Την αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο, το ζαχαρούχο γάλα και τα φουντούκια. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Όσο είναι ακόμα ζεστό το μείγμα το βάζουμε σε βάζο των 400 γραμμ. Το αφήνουμε ανοιχτό μέχρι να κρυώσει τελείως. Το σκεπάζουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Πηγή: www.argiro.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)