«Κόβω το ψαρονέφρι σε φιλετάκια και τα σοτάρω για περίπου πέντε λεπτά, σε δυνατή φωτιά. Προσθέτω το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Μετά τα σβήνω με λευκό κρασί και τα αφήνω να βράσουν για πέντε λεπτά. Αφού βγάλω τα φιλετάκια από το τηγάνι, ρίχνω την κρέμα γάλακτος και ανακατεύω μέχρι να δέσει. Μόλις ετοιμαστεί η σος την περιχύνουμε στα φιλετάκια και σερβίρουμε με ρύζι»
Η συνταγή δημοσιεύτηκε στο ΟΚ!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)