counter

Σαλάτα με τηγανητό καλαμάρι & ντρέσινγκ

Σαλάτα με τηγανητό καλαμάρι & ντρέσινγκ
Σαλάτα με τηγανητό καλαμάρι & ντρέσινγκ

  • Καθαρίστε τα καλαµαράκια εξωτερικά, βγάλτε τα κεφάλια και γυρίστε το µέσα-έξω στο σώµα για να καθαριστεί και εσωτερικά. Ανακατέψτε µε το σπασµένο πιπέρι, αλάτι και το αλεύρι. 

  • Κόψτε σε χοντρές διαγώνιες φέτες, περάστε από το αλεύρι και τηγανίστε σε καυτό λάδι µέχρι να γίνουν τραγανά (προσοχή, µη χρησιμοποιήσετε βαθιά κατσαρόλα έτσι ώστε σε περίπτωση που φουσκώσει το λάδι να µη χυθεί έξω). Με µια τρυπητή κουτάλα βγάλτε και στραγγίστε σε απορροφητικό χαρτί. 

 

  • Βάλτε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ένα µπολ και ανακατέψτε καλά µε ένα σύρµα χειρός. Βγάλτε ένα ένα τα φύλλα από τα μαρούλια και πλύνετε καλά µε κρύο νερό. Στραγγίστε και κόψτε µε τα χέρια σας σε ένα µεγάλο µπολ. Προσθέστε τα καλαµάρια, όση σάλτσα επιθυµείτε και σερβίρετε.

 

Κόστος συνταγής: 12€   

Πηγή: Περιοδικό MY tv logo

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR