Βράζουμε λίγο τα καρότα ίσα ίσα για να μπορούμε εύκολα να τα φάμε, αλλά προσέχουμε να μη μαλακώσουν υπερβολικά.
Σε ένα τηγάνι που το ζεσταίνουμε καλά στη φωτιά βάζουμε ελάχιστο λάδι και σοτάρουμε τα αρωματικά για να μυρίσουν όμορφα για 1'-2'.
Προσθέτουμε τα καρότα, τον χυμό λεμονιού και τα φέρνουμε δύο βόλτες. Εκτός φωτιάς ανακατεύουμε τα κομμάτια της φέτας.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)