Σαλάτα με αντζούγιες, ελιές & μοτσαρέλα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τετάρτη 01 Ιανουαρίου 2014, 12:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Σαλάτα με αντζούγιες, ελιές & μοτσαρέλα Βγάλτε τα φύλλα από τη λόλα και αφήστε τα ολόκληρα σε ένα µπολ µε παγωµένο νερό για να ζωντανέψουν. Καθαρίστε τις αντζούγιες από τυχόν κόκαλα και αφήστε τες στην άκρη. Σε ένα µικρό µίξερ βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και χτυπήστε καλά µέχρι να δηµιουργηθεί ένα οµοιόµορφο µείγµα. Κόψτε τη λόλα σε χοντρά κοµµάτια µε τα χέρια σας και όχι µε µαχαίρι γιατί το µέταλλο οξειδώνει πολύ έντονα τα ευαίσθητα φύλλα της και τοποθετήστε µέσα σε ένα βαθύ µπολ. Κόψτε τη µοτσαρέλα σε µεγάλα κυβάκια και προσθέστε στο µπολ. Τέλος, ρίξτε την κάππαρη, τις ελιές, τις καθαρισµένες αντζούγιες και τη σάλτσα. Ανακατέψτε µε τα χέρια σας πολύ καλά όλα τα υλικά, µοιράστε σε δυο πιάτα και γαρνίρετε µε χοντροκοµµένη ντοµάτα και φύλλα βασιλικού. Κόστος συνταγής: 8€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
VIDEOS/ Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρχοντούλα κλειδώνει τις "Ψυχοκόρες" στο δωμάτιο
NEWS/ Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ευαγγέλου (Photos)
NEWS/ Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: "Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν"
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια