Σαλάτα φακής με σπανάκι, καπνιστή πανσέτα & μυζήθρα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013, 10:30 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Σαλάτα φακής με σπανάκι, καπνιστή πανσέτα & μυζήθρα Βράστε τις φακές σε ένα κατσαρολάκι µε νερό µέχρι να µαλακώσουν, αλλά όχι τελείως, γιατί θέλουµε να είναι τραγανές. Σε ένα τηγανάκι µε ελάχιστο ελαιόλαδο ψήστε την πανσέτα σε χαµηλή φωτιά για να γίνει τραγανή. Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί και κρατήστε τη στην άκρη. Πλύνετε καλά το σπανάκι και αφήστε το πάνω σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσει από τα νερά. Όταν οι φακές είναι έτοιµες, σουρώστε τες και ξεπλύνετε καλά µε κρύο νερό. Βάλτε τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα βαζάκι, κλείστε µε το καπάκι και χτυπήστε δυνατά. Σε ένα µεγάλο µπολ διαλύστε τη µυζήθρα µε το χέρι σας, ρίξτε µέσα το σπανάκι, τις φακές, τη σάλτσα και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε σε ατοµικά πιάτα και βάλτε τελευταία στιγµή από πάνω την πανσέτα για να µην πανιάσει. Κόστος συνταγής: 6€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvMY COOKINGΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ευαγγέλου (Photos)
VIDEOS/ Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρχοντούλα κλειδώνει τις "Ψυχοκόρες" στο δωμάτιο
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: "Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν"
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια