Σε κατσαρόλα βάζουμε το μήλο, τις φράουλες, τη μισή ζάχαρη, το βούτυρο, το νερό και το corn flour. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να σιγοβράσουν, ανακατεύοντας μέχρι να πυκνώσει καλά το μείγμα.
Απλώνουμε τα φύλλα σφολιάτας. Λίγο τα ανοίγουμε με χοντρό πλάστη να λεπτύνουν. Με κούπ πατ στρογγυλό κόβουμε 4 δίσκους στο ένα φύλλο και 4 στο άλλο. Βάζουμε από μια κουταλιά κρέμα πηχτή γέμιση, αλείφουμε με νερό, κλείνουμε σε μισοφέγγαρο και πατάμε με πιρούνι γύρω-γύρω σαν δαντέλα. Τα παγώνουμε για 30', τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα, τα βουτυρώνουμε και τα ψήνουμε στους 180οC αέρα για περίπου 30' να ροδίσουν καλά.
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο πασπαλίζουμε κανελοζάχαρη. Τρώγονται ζεστά.
Πηγή: www.argiro.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)