«Σοτάρω στο ελαιόλαδο τις μερίδες του κοτόπουλου και σβήνω με την μπίρα. Αφήνω το κοτόπουλο να σιγοβράζει στην μπίρα. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το βούτυρο και τσιγαρίζω τα μανιτάρια, τις ψιλοκομμένες πιπεριές και το μπέικον. Παίρνω ζουμί από το κοτόπουλο και το προσθέτω στα λαχανικά για να βράσουν. Προσθέτω την κρέμα γάλακτος και, αφού σβήσω τη σάλτσα μου, προσθέτω και το τριμμένο κίτρινο τυρί. Όταν σερβίρω το κοτόπουλο, το περιχύνω με αυτή τη σάλτσα. Είναι πολύ εντυπωσιακό πιάτο και πολύ νόστιμο».
Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)