Βάζουμε στο μπολ του μίξερ τις φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού, τη μαστίχα και λίγη ζάχαρη. Έπειτα, βάζουμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε. Μετά, προσθέτουμε το μείγμα των μυρωδικών, μαζί με την κανέλα και τα ξαναχτυπάμε.
Τέλος, προσθέτουμε το ανθότυρο και ξαναχτυπάμε, μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. Αλείφουμε το ταψί με το σπορέλαιο και αδειάζουμε την ζύμη μέσα. Πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι και το βάζουμε στον φούρνο, στους 150 βαθμούς, για 45 λεπτά.
Πηγή: www.mirsini.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)