Σε μία μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, το γάλα, την φέτα και λίγο αλάτι και τα ανακατεύομε, στη συνέχεια ρίχνουμε το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Παίρνουμε ένα ταψί, το αλείφουμε με λίγο βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Το βάζουμε στο φούρνο για 30 περίπου λεπτά, στους 150-180 βαθμούς.
Πηγή: www.mirsini.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)