Παίρνουμε τις φέτες του προσούτου και τις κάνουμε σταυρό ανά δύο.
Στο κέντρο κάθε σταυρού βάζουμε το 1/4 από τις φέτες τυριού και από πάνω το 1/4 του αχλαδιού και από πάνω το 1/4 από τα καρύδια.
Κλείνουμε από πάνω τον σταυρό κάνοντας πακετάκια και τα ψήνουμε στο γκριλ για 2' από την κάθε πλευρά μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
ΤΙΡ
Το κόλπο είναι να σερβίρετε αμέσως, ώστε το τυρί να είναι ακόμα λιωμένο!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)