counter

Oμελέτα φούρνου από τον Άκη Πετρετζίκη

Oμελέτα φούρνου από τον Άκη Πετρετζίκη
Oμελέτα φούρνου από τον Άκη Πετρετζίκη

1) Ανάβουμε τον φούρνο στους 160°C.

2) Λαδώνουμε με ένα πινέλο τον πάτο ενός πυρέξ και ρίχνουμε αρκετή φρυγανιά να πάει παντού και δεν ξεχνάμε και τα πλαϊνά του.

3) Ψιλοκόβουμε τα υλικά για τη γέμιση και σοτάρουμε ό,τι λαχανικά έχουμε να χρησιμοποιήσουμε.

4) Χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα, προσθέτουμε το μπέικιν, αλάτι και πιπέρι.

5) Βάζουμε τα υλικά για τη γέμιση στον πάτο του ταψιού προσέχοντας να μη χαλάσουν την κρούστα της φρυγανιάς, ώστε να μην κολλάει η ομελέτα στο ταψί μετά.

6) Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών προσεκτικά και μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο. 

7) Ψήνουμε για 1 ώρα ελέγχοντας να έχει ψηθεί η ομελέτα μας και στο κέντρο του ταψιού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR