Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτιαξε μια πεντανόστιμη ναπολιτάνα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.
Υλικά για τη σάλτσα
- 2 συσκ. αποφλοιωμένα ντοματάκια (πομοντόρια μακρόστενα) ή 1 κιλό φρέσκα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- Λίγες σταγόνες ξύδι από κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1/2 ματσ. πλατύφυλλο βασιλικό φρέσκο
- 1 κλων. φρέσκια ρίγανη ή φρέσκο θυμάρι (προαιρετικά)
- 2-3 πρέζα/ες ζάχαρη (προαιρετικά)
Υλικά για τη μακαρονάδα
- 500 γρ. σπαγγέτι (άσπρο ή ολικής)
- Ελαιόλαδο για το τελείωμα
- Τριμμένο τυρί παρμεζάνα ή πεκορίνο για το σερβίρισμα
Δείτε το βίντεο με συνταγή για τη ναπολιτάνα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)