1) Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα τα φουντούκια, την άχνη, το κακάο και το λάδι.
2) Όταν αρχίσουν πια να λιώνουν, προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει το μείγμα μας σαν αλοιφή.
3) Βάζουμε σε φόρμα αφού έχουμε προσθέσει ενδιάμεσα τα μπισκότα και κουταλιές από καραμέλα. Τέλος, αφήνουμε το γλυκό μας να παγώσει καλά στο ψυγείο πριν το κόψουμε.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)