counter

Μπράουνις με μούρα & φουντούκια

Μπράουνις με μούρα & φουντούκια
Μπράουνις με μούρα & φουντούκια

  • Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι δύο δάχτυλα νερό και εφαρµόστε πάνω του ένα µπολ που να µην έρχεται όµως σε επαφή µε το νερό. 

 

  • Ρίξτε µέσα στο µπολ ψιλοκοµµένη τη σοκολάτα και βάλτε το κατσαρολάκι σε µέτρια φωτιά µέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

  

  • Προσθέστε το βούτυρο ψιλοκοµµένο, ανακατέψτε και αποσύρετε από την εστία. 

 

  • Βγάλτε το µπολ από το κατσαρολάκι και αφήστε σε δροσερό µέρος να χλιαρύνει η σοκολάτα. 

 

  • Σε ένα µπολ ρίξτε τη ζάχαρη και τα αυγά, ανακατέψτε µέχρι να δηµιουργηθεί ένα ενιαίο µείγµα, αλλά χωρίς να αφρατέψουν τα αυγά. 

 

  • Ενσωµατώστε τα αυγά µε τη ζάχαρη στη χλιαρή πλέον σοκολάτα και ανακατέψτε µε ένα σύρµα. 

 

  • Ρίξτε σε δόσεις το αλεύρι ανακατεύοντας µέχρι να απορροφηθεί. 

 

  • Βουτυρώστε καλά ένα ταψί για τον φούρνο (20 εκ. περίπου) και ρίξτε αλεύρι. 

 

  • Ανακινήστε το σκεύος να πάει παντού το αλεύρι και τινάξτε όσο περισσέψει. 

 

  • Αδειάστε µέσα το µείγµα και µοιράστε από πάνω τα φουντούκια και τα µούρα (πρέπει να βουλιάξουν). 

 

  • Ψήστε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά. 

 

  • Βγάλτε και αφήστε για 20 λεπτά να χλιαρύνει. 

 

  • Κόψτε σε µερίδες και σερβίρετε µε παγωτό βανίλια και λιωµένη σοκολάτα.

 

Κόστος συνταγής: 8€   

Πηγή: Περιοδικό MY tv logo

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR