- Στο μίξερ αναμείξτε το λάδι, τη σοκολάτα και τη ζάχαρη.
- Ενώ το μίξερ δουλεύει προσθέστε ένα- ένα τα αυγά. Χτυπήστε το μίγμα μέχρι να αναμειχθούν όλα πολύ καλά.
- Προσθέστε και τη βανίλια.
- Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε το στο μίγμα της σοκολάτας μαζί με το baking powder και το αλάτι.
- Αναμείξτε όλα τα υλικά πολύ καλά με τη βοήθεια ενός κουταλιού.
- Βάλτε το μίγμα στο ψυγείο και αφήστε το να παγώσει καλά για αρκετές ώρες ή όλο το βράδυ.
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο C.
- Βάλτε σε ένα μπωλ τη ζάχαρη άχνη και ρίξτε μέσα στρογγυλές κουταλίτσες μίγματος.
- Ρολάρετε τις μπαλίτσες στην άχνη να καλυφθούν από όλες τις μεριές και τοποθετήστε τις σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε απόσταση 5 εκατοστών η μία από την άλλη.
- Ψήστε τα μπισκότα για 10- 12 λεπτά το πολύ.
Tip: Αν βιάζομαι βάζω τη ζύμη για 20 περίπου λεπτά στην κατάψυξη.
Ο κόσμος της μαγειρικής γίνεται μαγικός... με την Αλίκη στη χώρα του Yumm, αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)