counter

Μπισκότα σοκολάτας

Μπισκότα σοκολάτας
Μπισκότα σοκολάτας

  • Στο μίξερ αναμείξτε το λάδι, τη σοκολάτα και τη ζάχαρη.

 

  • Ενώ το μίξερ δουλεύει προσθέστε ένα- ένα τα αυγά. Χτυπήστε το μίγμα μέχρι να αναμειχθούν όλα πολύ καλά.

 

  • Προσθέστε και τη βανίλια.

 

  • Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε το στο μίγμα της σοκολάτας μαζί με το baking powder και το αλάτι.

 

  • Αναμείξτε όλα τα υλικά πολύ καλά με τη βοήθεια ενός κουταλιού.

 

  • Βάλτε το μίγμα στο ψυγείο και αφήστε το να παγώσει καλά για αρκετές ώρες ή όλο το βράδυ.

 

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο C.

  • Βάλτε σε ένα μπωλ τη ζάχαρη άχνη και ρίξτε μέσα στρογγυλές κουταλίτσες μίγματος.

 

  • Ρολάρετε τις μπαλίτσες στην άχνη να καλυφθούν από όλες τις μεριές και τοποθετήστε τις σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε απόσταση 5 εκατοστών η μία από την άλλη.

 

  • Ψήστε τα μπισκότα για 10- 12 λεπτά το πολύ.

 

Tip: Αν βιάζομαι βάζω τη ζύμη για 20 περίπου λεπτά στην κατάψυξη.

 

Ο κόσμος της μαγειρικής γίνεται μαγικός... με την Αλίκη στη χώρα του Yumm, αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR