- Καθαρίζετε και πλένετε πολύ καλά τα μπαρμπούνια. Σ ένα μπολ ανακατεύετε το δεντρολίβανο με το λάδι και αλείφετε με αυτό το μείγμα τα ψάρια. Τα βάζετε σε ένα βαθύ πιάτο και τα αφήνετε να μαριναριστούν.
- Σοτάρετε σε ένα αντικολλητικό σκεύος τα πράσα με τις ντομάτες μέχρι να μαραθούν και να εξατμιστούν τα υγρά τους. Αφήνετε τη γέμιση να κρυώσει.
- Βγάζετε τα μπαρμπούνια από τη μαρινάδα και γεμίζετε τις κοιλιές με τη γέμιση. Στερεώστε τα με τις οδοντογλυφίδες για να μην ανοίξουν.
- Αλείφετε με λίγο λάδι μια σχάρα και τα ψήνετε επάνω στο γκρίλ για 10 λεπτά, στους 200 βαθμούς.
- Βγάζετε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρετέ με ελιές, ψιλοκομμένο μαϊντανό, φρέσκο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Έτοιμο!
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)