«Έµαθα αυτή τη συνταγή πριν από τέσσερα χρόνια όταν παρακολουθούσα µαθήµατα µαγειρικής µε τον Χριστόφορο Πέσκια. Η µαγειρική δεν αποτελεί για µένα µόνο διασκέδαση, αλλά και ψυχοθεραπεία. Όταν είµαι στην κουζίνα, µου φτιάχνει η διάθεση και τα ξεχνάω όλα».
«Σοτάρω το μπέικον με το δεντρολίβανο σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει, και στο τέλος προσθέτω το κρεμμύδι. Στη συνέχεια τοποθετώ το μείγμα σε μπεν μαρί και το κρυώνω με πάγο. Αμέσως μετά, σοτάρω σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια, τα οποία μετά τοποθετώ στο ίδιο μπολ με το μπέικον και τα κρεμμύδια. Προσθέτω λίγο ξίδι και τα αφήνω να κρυώσουν. Αφού ρίξω αλάτι και πιπέρι στο φιλέτο, το σοτάρω σε δυνατή φωτιά και όταν είναι έτοιμο το αφήνω επίσης να κρυώσει. Ανοίγω το φύλλο και προσθέτω τη γέμιση με το μπέικον και τα μανιτάρια. Από πάνω τοποθετώ το φιλέτο και το κλείνω με τη σφολιάτα. Προθερμαίνω τον φούρνο και το ψήνω στους 190 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Το συνοδεύω είτε με baby πατάτες με άνηθο και μαϊντανό ή με πράσινη σαλάτα»
Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)