Μοσχαράκι Μπουργκινιόν Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, 20:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Μοσχαράκι Μπουργκινιόν Σε μία κατσαρόλα, βάζετε το μοσχαράκι να ροδίσει με το λάδι για 8 λεπτά, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, τα καρότα, το φύλλο δάφνης και ανακατεύετε για 5 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτετε το ανάλογο νερό, ώστε να καλύψει τα υλικά της κατσαρόλας και αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1 ½ ώρα. Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στο blogstonatmo. TAGS: ANT1ΣΥΝΤΑΓΕΣΜΟΣΧΑΡΑΚΙIN2COOKINGΝΙΚΟΛΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
VIDEOS/ Χρανιώτης για Θανάση Ευθυμιάδη: "Γιατί να θεωρώ τρελό έναν άνθρωπο που μου δείχνει πώς πρέπει να αφοδεύω και να ουρώ;"
VIDEOS/ Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα και την επιστροφή του στο Happy Day: "Μίλησα μαζί του"
TV/ Γιώργος Λιάγκας: Η δημόσια απάντησή του στην Τατιάνα Στεφανίδου - "Πάρτο αλλιώς, ζήτα και ένα συγγνώμη"
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια
HOUSE Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το βίντεο μέσα από το νέο σπίτι του! Με τεράστιο σαλόνι & ξύλινα πατώματα