Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτιαξε μαριναρισμένο ψαρονέφρι με ψητά λαχανικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.
800 γραμ. ψαρονέφρι (2 κομμάτια)
Για τη μαρινάδα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. μπαλσάμικο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
- 1 κ.γλ. μέλι
- 1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τα ψητά λαχανικά
- 2 μελιτζάνες τσακώνικες
- 2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα
- 3 πιπεριές χρωματιστές
- 6 ασπρομανίταρα μεγάλα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μπαλσάμικο
- 1/2 κ.γλ. θυμάρι
- 1/2 κ.γλ. ρίγανη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βιντεο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μας δείχνει τη συνταγή για το μαριναρισμένο ψαρονέφρι με ψητά λαχανικά:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)